Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

kakav hit!

POSTAO DEDA SA 40 GODINA, POVUKAO SE ZBOG KOMENTARA: Čuveni COBE je danas DRUGI ČOVEK, evo kako IZGLEDA

Pevač je nedavno rešio je da se preseli u Nemačku i ode u medijsku ilegalu.

Objavljeno: 23.11.2022. 11:33h

Slobodan Barjaktarević Cobe postao je poznat javnosti kada se 2007. godine pojavio u Zvezdama Granda, a nakon finala je snimio nekoliko pesama, a onda nestao sa scene.

Sa 18 godina je oženio dugogodišnju devojku Anu sa kojom ima dvoje dece, ćerku Slađanu i sina Nebojšu.

Cobe se 2012. godine povukao iz javnosti jer je, kako se navodilo, bio povređen uvredljivim komentarima koji su se ređali ispod pesme "Gel, gel kupujem".

foto: Privatna arhiva

Numeru je napisao Dragan Kojić Keba, ali se publici nije svidela pa su ga mnogi prozvali.

Međutim, nekoliko godina kasnije, odlučio je da se vrati na muzičku scenu i snimi novu pesmu, a Cobe je čak bio i deo Zadruge 2.

Pevač je nedavno rešio je da se preseli u Nemačku i ode u medijsku ilegalu.

Međutim, danas ovaj pevač planira da se u punom sjaju vrati na muzičku scenu, a progovorio je o vrtoglavom uspehu koji je stekao u trećoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja, svojim kolegama iz takmičenja, ali i povratku u Srbiju.

FOTO: Printscreen Youtube
FOTO: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda
FOTO: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Nedavno si se vratio u rodni Leskovac, pa šta je zapravo pravi razlog? Da li si se zauvek vratio u Srbiju?

- Vratio sam se sa porodicom u Leskovac kako bi snimio nove singlove, ali i novogodišnje emisije. Posle dužeg vremena i boravka u Berlinu konačno mogu da se pohvalim da pripremam nove pesme. Ovoga puta sigurno ću dati veći medijski gas.

Gde se bolje i lepše živi - u Berlinu ili u Leskovcu?

-Gde god da odeš lepo je, ali zasigurno od rodnog mesta nema boljeg. Trenutno sam u Srbiji i biću ovde tri do četiri meseca, posle se vraćam u Berlin. Jednostavno moram tako, jer tamo gde su nam deca, tamo su i naša srca i život. Meni i mojoj supruzi su deca sve i idemo tamo gde su oni -rekao je on za Grand online.

Ovako sada izgleda Slobodan Batjarević Cobe:

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva

Podsetimo, Slobodan Batjarević Cobe, finalista treće sezone „Zvezde Granda" postao je deda u 40. godini. Njegov sin Nebojša prošle godine dobio je ćerku Anu, ali je pevač tek sada otkrio vest o prinovi.

foto: Printscreen Youtube

- Tačno je, prošle godine sam postao deda, najmlađi deda na svetu. Stigla je moja Ana, moja prva radost - rekao je s ponosom za „Grand online", pa nastavio o tome što je krio te lepe vesti od javnosti.

- Znate da je ne volim mnogo da se eksponiram, pa sam tako i svoju porodicu čuvao daleko od očiju javnosti. Ali ovo je sad lep povod. Sin živi u Berlinu i sad sam sve češće kod njih, pogotovo otkad su dobili malu Anu. Trudim se da svaki slobodan trenutak iskoristim za uživanje sa unukom.

Bonus video:

(Espreso)