Foto: Prinscreen/youtube

otkrivamo

OTKRIVENO S KOJOM STARIJOM ŽENOM JE BIO VUK KOSTIĆ: Razlika između njih je 5 godina, OVO JE NJENA SLIKA (FOTO)

Najveće iznenađenje je bila izjava pevačice nekadašnje grupe "Negativ" Ivane Peters koja je u jednom intervjuu rekla da je kratko bila u vezi sa Vukom Kostićem

Objavljeno: 23.11.2022. 09:25h > 09:30h

Vuk Kostić važi za najvećeg zavodnika srpskog glumišta i danas je napunio 43 godine. On je veliki šmeker na našoj javnoj sceni, pa ne čudi što su ga povezivali sa mnogim lepoticama. I dalje najviše pamtimo njegovu vezu sa Jelisavetom Orašanin, ali među njegovim bivšim ljubavima su i druge poznate žene, pevačice, manekenke, voditeljke.

Najveće iznenađenje je bila izjava pevačice nekadašnje grupe "Negativ" Ivane Peters koja je u jednom intervjuu rekla da je kratko bila u vezi sa Vukom Kostićem.

foto: Printscreen

- Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac, pre svega, jedino što ne volim što ide u lov. Pozdrav za njega. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli - rekla je Ivana.

Inače, poznati glumac je nedavno na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj uživa u društvu jedne devojke dok se zajedno spremaju da zaplove u avanturu kvadom po Mokroj Gori, koristeći sunčane i tople jesenje dane.

Kao pravi zaljubljenik u prirodu, kad god mu posao dozvoli, uživa u čarima svih godišnjih doba, pa je takom tokom godina obilazaka Srbije i Crne Gore izdvojio nekoliko lokacija na koje voli da ode: Obišao sam uzduž i popreko našu Srbiju, napomenuvši i da je član lovačkog udruženja 'Hajduk Veljko' u Negotinskoj Krajini: "Tamo obožavam da idem. Idem i na Đerdap, Dunav, Mokru Goru i, naravno, Taru, na kojoj su prelepi pejzaži.

Volim i Crnu Goru, posećujem je kad god je lepo vreme. Krajem oktorbra sam bio u Bigovu. Kupao sam se u šortsu, nije uopšte bilo hladno. Stoga, Crna Gora mi je takođe beg, tamo sam dete", rekao je jednom Vuk. Pa, je tako napravio drvenu kućicu na Mokroj Gori, a nedavno je otkrio i da planira da Beograd i gužvu zameni šumom, morem i tišinom: "Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta", rekao je glumac za magazin Story jednom prilikom.

(Espreso)