Foto: instagram/vesnadevinca

svaka čast!

NOVINARKA POZIRALA U KUPAĆEM U 65.GODINI! Vesna GLADOVALA 40 DANA da bi sada IZGLEDALA OVAKO (FOTO)

"Mašala, kakva si, bravo", "prelepa", "lepotice", neke su od poruka koje je Vesna dobila ispod objave.

Objavljeno: 11.11.2022. 17:59h > 18:02h

Ona je srpska književnica i bivša novinarka i televizijska autorka RTS-a. Autorku velikog broja intervjua sa slavnim ličnostima deo javnosti smatra veoma ekscentričnom, a to odražava i njena promena prezimena. Tvrdi da je njen cilj u životu da pomogne ljudima da budu bolji, jer je onda i ona bolja.

Rođena je 28.10.1957. godine u Beogradu.

Vesna de Vinča (63), novinarka i nekadašnja voditeljka, koja već godinama vodi kompaniju "Mis Ju", pokazala je nedavno svima kako izgleda u kupaćem kostimu, a čini se da joj je baš sve potaman.

foto: instagramscreen

Ona je pozirala u ljubičastom, jednodelnom kupaćem, koji je naglasio njene obline, dok se komentari ispod ovih njenih slika samo nižu.

"Mašala, kakva si, bravo", "prelepa", "lepotice", neke su od poruka koje je Vesna dobila ispod objave.

foto: RTV Pink printscreen

Podsetimo, ona je nedavno obavestila pratioce da će početi sa gladovanjem.

Ona je posle 40 dana obavestila je sve kako se oseća.

- Četrdeseti dan gladovanja. Idealan pritisak, puls i šećer... Izgubila nešto preko 12 kilograma. Uspeh veliki. Osećam se lagano. Spavam kraće i mirnije. Koncentracija baš velika. Osmeh se ne skida sa lica. Moja najveća briga - bolest štitne žlezde se polako uklanja. To osećam. Slušati svoje telo, umeti čuti svoje telo - to je cilj! Najvažnije je da ste vi drugari ovo gledali. Hvala vam neizmerno na podršci - napisala je Vesna, a onda upozorila.

FOTO: Printscreen
FOTO: instagram/printscreen
FOTO: instagramscreen
FOTO: Vladimir Sporčić
FOTO: Vladimir Sporčić
FOTO: Facebook

- Gladovati ne smeju trudnice, deca, bolesnici u poodmaklim stadijumima teških bolesti! Postoje pravila za ostale. Uvesti lekara u priču u nekim slučajevima. Sve o tome u knjizi. Idemo dalje. Još dva dana pa počinjem da unosim hranu, videćete koju - napisala je ona.

Bonus video:

(Espreso)