Foto: prinscreen/youtube/Ami G Show

PODELIO SA SVIMA

SRĐAN ŽIKA TODOROVIĆ NA METI PREVARANTA, DESILO MU SE NAJGORE: Upozorio sve da NE NASEDAJU NA ISTO

Ovim povodom glumac se obratio svojim pratiocima na Instagramu i naveo da nema Fejsbuk profil i da ne nasedaju na prevaru

Objavljeno: 04.11.2022. 13:44h > 13:47h

Glumac Srđan Žika Todorović ponovo ima problem sa prevarantom, koji je, kako glumac navodi, napravio Fejsbuk profil sa njegovim imenom i prezimenom i od ljudi traži novac.

Ovim povodom glumac se obratio svojim pratiocima na Instagramu i naveo da nema Fejsbuk profil i da ne nasedaju na prevaru.

- Nemam Fejsbuk. Opet se pojavio isti čovek od pre par meseci. Lažno se predstavlja kao ja, postavlja gluposti i traži ljudima pare. Nemam i neću imati Fejsbuk profil. Molim vas ne nasedajte - napisao je Žika Todorović na Instagram storiju.

Inače, ovo nije prvi put da je neko "ukrao" identitet našeg glumca i da je pokušao preko njegovog imena finanskijski da profitira.

foto: Prinstcreen

Svojevremeno, na Fejsbuk profilu koji je imao ime i prezime proslavljenog glumca, kao i njegovu fotografiju, pojavio se status sa sledećim sadržajem: „Osam somića do sutra da se uplati, treba mi na zajmić? Ima li ko? Stvar je hitna i ozbiljna. Trasu vraćam. Inboks“, a ubrzo je objava obrisana kao i sam profil.

Sam Žika Todorović demantovao je da on stoji iza tog Fejsbuk naloga.

- Javljali su mi se prijatelji u stilu mi ne možemo da verujemo šta je izašlo u novinama i na portalima. Mene generalno to ne zanima, ali neko će stvarno da poveruje da žickam lovu preko društvenih mreža - ispričao je tada za "Alo!", i dodao:

foto: Printscreen

- Nemam profil na Fejsbuku i nikada ga nisam imao. Ja sam stara škola i nisam ovo prijavljivao službi za visokotehnološki kriminal, a profil je nestao kada se pojavila ova priča. Definitivno je lažni profil. Ne znam ko je mogao ovo da mi smesti, s poznatima sam u odličnim odnosima, to je neka budala koja je htela da me diskredituje. Kao da bih ja tražio pare na društvenoj mreži, i to 8.000 dinara, kao da nemam od koga da pozajmim tu svotu. Nemam profil na Fejsbuku niti nameravam da ga imam, na internetu samo slušam muziku.

(Espreso)