Foto: Printscreen Instagram/cindycrawford

svaka čast!

POKAZALA TELO U ŠESTOJ DECENIJI I RASPAMETILA MUŠKI ROD: Linija na kojoj bi joj pozavidele i 30 GODINA MLAĐE (FOTO)

Manekenka brine o sebi i to se vidi

Objavljeno: 03.11.2022. 12:09h

Američka manekenka i televizijska ličnost Sindi Kraford prvi put je stekla slavu dalekih 1980-ih i bila među prvim „supermodelima“ koji su napravili veliki uspeh.

Ona to nije uradila samo svojom manekenskom građom već izuzetnom harizmom, šarmom i karakterom, što je otvorilo novu eru u svetu modelinga i poimanju manekenstva.

Danas, gledajući fotografije Sindi Kraford, uopšte ne bismo rekli da ova fantastična žena napola gazi šestu decenju. I jasno nam je odmah zašto je imala tako fantastičnu karijeru i veliki uspeh u svetu modelinga.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Legendarni supermodel je možda bezvremenska lepotica, ali jedna stvar koju ne želi da je nazove je „bezvremena“.

„To je preveliki pritisak na mene“, rekla je Kroford (56).

foto: Profimedia

„Znam na sve načine na koje sam ostarila. Lice mi je postalo mnogo mršavo; usta mi nisu toliko puna. Nije u redu reći da sam bezvremena, pogotovo zato što je starenje već dovoljno teško, nema veze što smo živimo u kulturi opsednutoj mladosti“.

Zato je uložila iskrene napore sa svojom linijom za negu kože da osnaži druge žene da „prihvate“ sve faze svog života. To uključuje i „sirovo i ružno“, kaže ona, „jer je stvarno“.

"Nemam 25 godina, pa zašto bih pokušavala da izgledam kao 25?" rekla je. "Zašto želim da me neko zameni sa 25-godišnjakom? Imam decu. Imam svo ovo životno iskustvo."

Ona je podelila fotografije u kojima pozira na krevetu u veoma provokativnom izdanju, a možemo reći da izgleda zaista fenomenalno.

Bonus video:

(Espreso)