Horoskop, Foto: Profimedia

VAŽNO

EVO ŠTA VAS ČEKA SUTRA: Pročitajte detaljan horoskop ZA 29. OKTOBAR!

Ovo je današnji dnevni horoskop za 29. oktobar 2022. godine.

Objavljeno: 28.10.2022. 22:55h

Ovan idealista, Bik uspešan, Blizanci se trude, Rak pomaže drugima, Lav beži od obaveza, Devica opterećena, Vaga nervozna, Škorpija se bori protiv sebe, Strelac se dokazuje, Jarac zauzet, Vodolija dominira, a Ribe vredne.

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Saradnici ponekad žele da čuju reči uteha kad nešto ne ide ali ne i danas od vas to neće dobiti, vrlo ste oštri. LJUBAV: Veoma ste hladni danas, partner negoduje, ne dopada mu se takvo ponašanje. ZDRAVLJE: Reuma.

BIK

POSAO: Ako ste direktor onda neka zaposleni beže što dalje od vas. Nema mesta greškama, danas nikom nepraštate. LJUBAV: Šaljete jasnu poruku partneru da sa vama nema šale. ZDRAVLJE: Bolovi u kolenu.

BLIZANCI

POSAO: Blizanci druge dekada mogu imati neočekivani dobitak. Mogu očekivati poklon za svoj rad koji su uložili u određeni projekat. LJUBAV: Slodobni mogu sresti veoma temperamentnu i nametljivu osobu. Oni braku osećaju napad ljubomore. ZDRAVLJE: Problemi sa stopalom.

RAK

POSAO: Puno radite i to se vidi na vašem licu, morate malo odmoriti da bi vam pristigle nove ideje. LJUBAV: Porodično okupljanje. Jedan Rak može biti gost. ZDRAVLJE: Idite na odmor.

LAV

POSAO: Pristupate racionalno poslu. Saradnja sa Škorpijom ili Jarcem vam može doneti prosperitet i novac. LJUBAV: Oduševiće vas jedna Vodolija koja se bavi umetnošću ili nekim novim alternativnim pravcem kreativnost. ZDRAVLJE: Definitivno morate da izbacite iz ishrane sve ono što nosi veliku energetsku vrednost.

DEVICA

POSAO: Ako se bavite ugostiteljstvom imaćete dobaru zaradu. LJUBAV: Imate dobro drštvo sa kojima provodite burno veče. ZDRAVLJE: Muška Devica mora da pazi na bubrege, bešiku.

VAGA

POSAO: Vage koje ne rade, očekuju novu ponudu putem maila ili prijatelja koji radi u jakoj državnoj instituciji. LJUBAV: Vage koje su prezaposlene neće da se upuštaju u bilo kakav flert ili zavođenje. Vaše misli su strogo upućene na materijalno. ZDRAVLJE: Imaćete problem sa pritiskom i čulom vida.

ŠKORPIJA

POSAO: Privučeni ste novcem. Često ste u panici kada je potrebno da se dogovorite sa nekom osobom od autoriteta. LJUBAV: Ako ste zadovoljni na poslu, onda ste zadovoljni i emotivno. ZDRAVLJE: Mlađe osobe imaće ozbiljnije probleme sa kolenima ili zglobovima ruke.

STRELAC

POSAO: Potrebna vam je nagla promena posla ili saradnika da biste se osećali - svojim. LJUBAV: Skloni ste avanturama. Zapravo danas možete da očekujete samo jedan prolazni flert. ZDRAVLJE: Pritisak vam je povećan duže vreme.

JARAC

POSAO: Uvek imate neki posao ili plan da radite, jedan telefonski poslovni poziv je nešto što nećete moći da zaobiđete. LJUBAV: Spremate se u noćni provod. Uvek se nadate da ćete nekog upoznati i možda stvoriti priliku za veliku ljubav. ZDRAVLJE: Koristite energiju pozitivnih misli.

VODOLIJA

POSAO: Istaknuti ste u poslovima moderne tehnologije, mobilnih telefona, kompjutera. Možete imati zaradu i saradnju sa osobom iz znaka Ribe. LJUBAV: Flert ako ste u braku sa Blizancem, ako ste slobodni susret sa jednim pomalo zatvorenim Rakom. ZDRAVLJE: Alegrični ste na mleko i mlečne proizvode.

RIBE

POSAO: Vezani ste za posao koji zahteva poznavanje prirodnih nauka. Ukoliko radite u nekoj velikoj instituciji, imaćete poziv ili ponudu iz inostranstva. LJUBAV: Solidan izbor kroz emotivan život su znaci Strelac i Lav, pokreću vas, daju dodatni entuzijazam. ZDRAVLJE: Promena klime je neko ko nije vaš zdravstveni prijatelj.

(Espreso)