Devojka, Foto: Instagram/maybvlogs

JEZIVO

POZNATA INFLUENSERKA UBILA LJUBAVNIKA SVOJE MAJKE: Iza svega krije se razlog koji niko nikada nije mogao da zamisli

Tužilac je rekao da je poziv mladića policiji pre pogibije bio ključan pokazatelj da sudar nije "tragična saobraćajna nesreća već namerno ubistvo"

Objavljeno: 28.10.2022. 11:55h

TikTok influenserka iz Velike Britanije ubila je ljubavnika (21) svoje majke, koji ju je ucenjivao seksualnim snimkom, rečeno je na sudu.

Sakib Husein (21) i njegov prijatelj Muhamed Hašim Idžazudin (21) poginuli su kada se njihova škoda fabia zakucala u drvo. Do nesreće je došlo nakon što je Mahek Buhari (23), poznatija kao Maja, skovala zaveru sa drugima da im "postavi zamku", rekli su tužioci.

Vozilo je od siline udara "podeljeno na dva dela", nakon čega je izbio požar. Do nesreće je došlo posle ponoći 11. februara.

Malo pre smrti, Husein, koji je sedeo na suvozačevom mestu, pozvao je policiju i rekao da je vozilo "blokirano" i da su ih napadači u fantomkama pratili u dva vozila.

- Pokušali su da nas isteraju sa puta. Preklinjem vas, umreću - rekao je Husein u snimku koji je pušten na suđenju.

foto: Leicestershire Police

Nakon što je rekao "O moj Bože", čuo se vrisak, a onda je poziv prekinuo zvuk udarca, prenosi Sky News.

Policijski snimak sa lica mesta prikazuje škodu u plamenu u blizini Lestera.

Dvojica muškaraca iz Oksfordšira bili su prijatelji od škole. Idžazudin je vozio prijatelja u Lester te noći, što su tužioci opisali kao "fatalnu grešku koja ga je koštala života".

Tužilac je rekao da je poziv Huseina policiji bio ključan pokazatelj da sudar nije "tragična saobraćajna nesreća već namerno ubistvo".

Ansren Buhari (45) i njena ćerka Mehk Buhari negirale su ubistvo.

Huseinova porodica kasnije je rekla detektivima da je on imao trgodišnju aferu sa Majinom majkom, koja je bila udata.

Tužilaštvo je reklo da je Husein snimio materijal sa "seksualno eksplicitnim" sadržajem, a snimci i fotografije para pronađeni su na Instagram nalogu mladića.

- Kada je majka pokušala da raskine sa njim u januaru, Husein je postao opsesivan, izjavljivao joj je ljubav - rekli su na sudu.

Nakon što Ansren nije odgovarala na njegove pozive, Husein je bio besan i pokušao je da je ucenjuje kako bi je naterao da razgovara sa njim. Pretio joj je da će poslati kompromitujući materijal njenom suprugu i sinu, ukoliko ne pristane da priča sa njim.

Majka se poverila Maji i rekla joj o pokušaju ucene, što je, prema rečima tužilaštva, potencijalni motiv u pokušaju da se "ućutka" Husein.

Mahek Buhari, poznata kao Maja, imala je 126.000 pratilaca na TikToku i 43.000 na Instagramu pre hapšenja, i redovno je objavljivala fotografije o svojim tašnama, odeći i šminki.

FOTO: Instagram/maybvlogs
FOTO: Instagram/maybvlogs
FOTO: Instagram/maybvlogs
FOTO: Instagram/maybvlogs
FOTO: Instagram/maybvlogs

Maja je 4. januara poslala poruku svojoj majci, u kojoj je napisala da će ga "uskoro zaskočiti momci i neće znati koji je dan".

- Prepusti sve meni - poslala je kasnije majci.

Pored majke i ćerke, na sudu se pojavilo još pet muškaraca osumnjičenih da su učestvovali u zaveri. Među njima je i Nataša Ahtar (22), vlasnica jednog od vozila koja su učestvovala u poteri.

Tri žene i petorica muškaraca negirala su optužbe za ubistvo, a suđenje se nastavlja.

(Espreso/Telegraf)