Kiseli kupus, Foto: Printscreen/Youtube/Bokina kuhinja

za zimu

UKISELITE KUPUS ZA SAMO 48 SATI: Nema PRETAKANJA, samo ga STAVITE u OVO (RECEPT)

Da se ne bi mučili sa procesom, postoji recept koji će vam pomoći da ga ukiselite očas posla

Objavljeno: 27.10.2022. 18:31h > 18:34h

Kiseljenje kupusa je kod nas redovna zimnica.

Iako oduzima dosta vremena svi uživaju da ga jedu tokom zime.

Od njega kuvarice prave sarmu, podvarak, a često se jede i kao salata.

Da se ne bi mučili sa procesom, postoji recept koji će vam pomoći da ga ukiselite očas posla.

FOTO: Bakina kuhinja
FOTO: Bakina kuhinja
FOTO: Bakina kuhinja
FOTO: Printsceen/Youtube/ Letina Kuhinja / Leta’s Kitchen

Lako i jednostavno ukiselite kupus bez puno nereda. Nema pretakanja i sve je gotovo za 48 sati.

Sastojci:

glavica kupusa

foto: Printscreen Youtube

sirće

1 kašika soli

Priprema:

Glavicu kupusa izdubite u sredini i očistite. Unutra sipajte sirće i so i dobro je protresite kako bi se sastojci svuda jednako rasporedili. Zatim ga stavite u kesu i ostavite u zamrzivaču 48 sati. Nakon toga odmrznite i kiseli kupus je spreman.

(Espreso/Alo)