Ilustracija, Foto: Lacey Police Department

jezivo

JEZIV POKUŠAJ UBISTVA: Oteo ženu i zakopao je ŽIVU u ŠUMI, a onda se desilo NEZAMISLIVO! (FOTO)

Žena, koja je prebačena u obližnju bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život, navodno je rekla detektivima da ju je suprug oteo iz njene kuće i odvezao je u šumu, gde ju je izbo i sahranio živu

Objavljeno: 21.10.2022. 13:36h

Žena iz Vašingtona izbegla je strašno, gotovo smrtonosno iskušenje nakon što ju je njen otuđeni muž navodno živu zakopao.

Policija okruga Terston odgovorila je na poziv u utorak oko jedan sat posle ponoći, nakon što je 42-godišnja žena lupala na vrata stanovnika i tražila pomoć jer je muž "pokušao da je ubije", prema saopštenju policije.

Žena, koja je prebačena u obližnju bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život, navodno je rekla detektivima da ju je suprug oteo iz njene kuće i odvezao je u šumu, gde ju je izbo i sahranio živu.

- Nakon što ju je stavio u rupu, čula je svog muža kako hoda oko nje i baca zemlju na nju - prema izveštaju o mogućem motivu podnetom u sredu, prenosi NBC News.

Prema dokumentu u koji je medij imao uvid, žena veruje da je u grobu bila nekoliko sati, a preživela je tako što je uspela da pomeri glavu tek toliko da napravi rupe za dotok vazduha.

Nakon što je sačekala da padne mrak, uspela je da pobegne, a onda je hodala oko 30 minuta dok nije pronašla pomoć.

- Moj muž je pokušao da me ubije - vikala je žena navodno.

Mediji pišu da je i dalje imala selotejp oko vrata, na licu i zglobovima.

foto: Lacey Police Department

- Imala je modrice na glavi, rukama i nogama, a odeća i kosa su joj bili prašnjavi - piše medij.

Prema saopštenju policije, njen suprug Če Kjong An (53) uhapšen je nekoliko sati nakon njenog spasavanja, kada je svedok primetio njegov automobil.

On je optužen za pokušaj ubistva i kidnapovanje, a zadržan je bez kaucije.

Policija je rekla da je u ponedeljak popodne odgovorila na poziv koji je došao iz kuće žene, a da je dispečer čuo "prigušeni vrisak i znakove borbe".

Po dolasku, policajci nisu zatekli nikoga u kući, ali su zatekli otvorena vrata garaže i selotejp u kući, za koji veruju da je korišćen na žrtvi.

Komšija je priložio snimak sa nadzorne kamere koji navodno prikazuje Čea kako parkira kombi u garaži i brzo zatvara vrata za sobom, a onda odlazi pre dolaska policije.

Ubrzo nakon toga, deca žene su se vratila kući iz prodavnice i nisu zatekli nikoga unutra, iako su rekli da su sat vremena ranije oba roditelja bila u kući.

Policija je pokrenula potragu za njima, jer je postojala prijava za nasilje u porodici protic Čea.

(Espreso)