Student, Foto: Printscreen/Youtube/KSL News

UŽAS

"MOGAO SAM DA ČUJEM KAKO ZUBI UDARAJU O MOJU LOBANJU": Studenti jedva preživeli HOROR, napala ih OPAKA ZVERKA!

Kada je medved prestao da napada, on je mirno ležao da ne bi privukao dalju pažnju

Objavljeno: 19.10.2022. 13:59h > 14:01h

Dvojica studenata sa američkog univerziteta Juta preživeli su užasan napad kada su išli u lov. Rvači sa koledža bili su u lovu sa svojim saigračima u Vajomingu tokom vikenda kada ih je napao besni medved. Kendal Kamings i Brejdi Louri prvo su uočili izmet grizlija u šumi, a onda ih je on odjednom napao.

– Pre nego što ste mogli da pomislite ili trepnete, medved je istrčao tačno ispred mene – rekao je Louri za Foks njuz.

Louri se sklupčao tokom napada i završio sa slomljenom rukom, a tokom operacije je bilo potrebno šest šrafova kako bi mu sastavili ruku. Medved ga je ugrizao i za desnu butinu. Kamings je tada viknuo, što je medveda nateralo da krene na njega. Čak je zgrabio medveda za uvo pre nego što ga je izujedao.

– Mogao sam da čujem kako njegovi zubi udaraju o moju lobanju, osetio sam i kako mi je ujedao kosti, one bi nekako škripale. Pozvao sam Lourija da se uverim da je dobro i mislim da me je medved čuo. Nekako je kružio i ponovo me uhvatio – rekao je za Kamings Kauboj Stejt Dejli.

Kada je medved prestao da napada, Kamings je mirno ležao da ne bi privukao dalju pažnju.

Studenti su lovili i uživali u prirodi zajedno sa saigračima Ogustom Harisonom i Orinom Džeksonom u Nacionalnom parku Šošone.

Louri je uspeo da pozove hitnu pomoć i pozvao je svoje saigrače Harisona i Džeksona u pomoć.

– Kamings je bio obliven krvlju svuda. Ja i Džekson smo ga naizmenično nosili – rekao je Harison.

Obojica mladića su helikopterom prevezena u lokalne bolnice, navodi se u pisanoj izjavi Odeljenja za divljač i ribu Vajominga. Kamings je nakon napada dobio 60 šavova u glavi, a morao je na plastičnu operaciju zbog posekotina na licu.

Vlasnici zemljišta i lovci u regionu prijavili su nedavno povećanje aktivnosti medveda na niskim nadmorskim visinama, što je navelo zvaničnike da upozore posetioce da budu oprezni.

(Espreso)