Sveće, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

STRAVIČNA TRAGEDIJA U AMERICI: Devojka ubijena nakon pobede nad prijateljem u košarkaškoj utakmici!?

Policija je preuzela snimke sa nadzornih kamera jedne prodavnice koja je snimila automobil koji je velikom brzinom pobegao sa lica mesta

Objavljeno: 08.10.2022. 21:40h

Grozne vesti iz Sjedinjenih Američkih Država, gotovo iz rubrike verovali ili ne. Tamošnju javnost šokirala je informacija da je jednu mladu ženu u Dalasu ubio momak i to nakon što ga je ova pobedila u košarkaškoj utakmici.

Mlada Asija Vomak ubijena je u ponedeljak uveče nakon što je igrala basket sa neimenovanim muškarcem u blizini njene kuće, preneli su tamošnji mediji.

- To je bio njen prijatelj. Jela je sa njim, a on se okrenuo protiv nje i oduzeo joj život - rekla je majka ubijene žene.

Podorica je rekla da je Asija pobedila navedenu osobu u košarci, a da je tokom meča bilo prozivki. Kako kažu, čovek je odveo svoju decu kući, pre nego što se vratio i ubio nesrećnu devojku.

Ona je dobila nekoliko prostrelnih rana, a pronađena je kako leži u lokvi krvi na trotoaru Hamilton avenije. Hitno je prevezena u bolnicu, ali joj nije bilo spasa.

Policija je saopštila da još istražuje motive ovog gnusnog čina i da niko nije priveden dok se ne utvrde sve činjenice.

- Detektivi rade na slučaju. Oni na tome rade od ponedeljka uveče, pokušavajući da pronađu pravdu za gospođicu Vomak - kratko je rekla portparolka policije, Kristin Louman.

Policija je preuzela snimke sa nadzornih kamera jedne prodavnice koja je snimila automobil koji je velikom brzinom pobegao sa lica mesta.

(EspresoTelegraf)