Aleksandar i Dejan Stanković, Foto: FK Crvena zvezda

velike vesti za dekija

DEJAN STANKOVIĆ JE NAJPONOSNIJI OTAC NA SVETU! Stefan, Filip, pa Aleksandar! (FOTO)

Krenuli očevim stopama

Objavljeno: 05.10.2022. 08:20h > 08:24h

Bivši trener Crvene zvezde Dejan Stanković će uskoro biti promovisan u Sampdoriji, a proteklog vikenda je imao veliki razlog za ponos.

Posle sinova Stefana i Filipa na profesionalnu fudbalsku scenu stigao je Aleksandar Stanković.

Naime, Stankovićev najmlađi sin se našao timu za meč sa Romim u kome su "neroazuri" poraženi sa 2:1.

Ipak, ta utakmica sigurno će ostati u sećanju 17-godišnjem Aleksandru koji je prvi put u seniorskoj karijeri bio je na klupi Intera u jednom meču Serije A.

Aleksandar Stanković nije ulazio u igru, ali sve navodi da je pred njim lepa karijera. Kapiten je reprezentacije Srbije do 17 godina i jedan od najperspektivnijih igrača u toj generaciji Orlića.

Aleksandar je rođen u avgustu 2005. i treći je sin Dejana Stankovića. Najstariji Stefan (2000. godište) takođe je jedno vreme bio igrač Intera i član mlađih selekcija Srbije, ali je u međuvremenu prekinuo karijeru.

Srednji Filip (2002) je golman i takođe je član Intera, ali je od prošle godine na pozajmici u holandskom Folendamu. On je reprezentativac Srbije do 19 godina.

Tri sina, tri reprezentativca, a tata Dejan Stanković je dugo bio rekorder Srbije sa 103 utakmice za nacionalni tim (pretekao ga je Bane Ivanović sa 105).

(Espreso)