Ilustracija, Foto: Printscreen Youtube

prijatno!

UMESTO BRAŠNA MESO ISPOHUJTE U OVOME: Nikad HRSKAVIJU piletinu niste PROBALI (RECEPT)

Kada kora kostane zlatnožuta znaćete da je jelo gotovo

Objavljeno: 04.10.2022. 17:31h

Sigurno ste primetili da meso često prilikom pohovanja upije previše ulja ili postane gnjecavije i deblje od onoga što ste hteli.

Međutim, postoji odličan trik za uspešno pohovanje mesa, ali i povrća.

FOTO: Printscreen Youtube
FOTO: Printscreen Youtube

Sve što treba da uradite jeste da izblendate kukuruzne pahuljice, suvi začin i biber. Pripremite meso ili povrće koje ćete prvo uvaljati u umućena jaja pa u mleveni kornfleks.

Umesto brašna, bolje je da koristite pahuljice, popularnije nazvane kornfleks.

Meso pržite na srednjoj temperaturi. Kada kora kostane zlatnožuta znaćete da je jelo gotovo.

(Espreso/Krstarica)