Foto: Printscreen/youtube

svaka čast

NAŠ POZNATI PEVAČ SMRŠAO 44 KILOGRAMA: Stefan se PREPOLOVIO, otkrio TAJNU zbog koje ćete PUCATI OD ZADRAVLJA

Kada se pojavio na Grandovoj sceni Stefan Kosmajac važio je za mladića nemirnog duha koga su često pratili skandali. Zahvaljujući podršci roditelja i mentorke Viki Miljković Kosmajac se uozbiljio i ne pije alkohol koji mu je stvarao veliki problem

Objavljeno: 23.09.2022. 22:23h

Pevač Stefan Petrović Kosmajac pored karijere posvetio se i svom fizičkom izgledu.

Nakon kritika zbog viška kilograma, Kosmajac je odlučio sebe da "liši gurmanluka" i mesecima unazad poštovao izuzetno rigoroznu dijetu koju je, na iznenađenje mnogih, sam smislio.

- Ja sam smršao okruglo 44 kilograma za nekih godinu dana. Mnogo teško sam to uspeo, gladan sam bio. Ustanem ujutru i doručkujem, ali kada mi se desi da ustanem mnogo rano onda mi bude teško tokom dana. Zapravo sam imao samo jedan obrok tokom dana, taj doručak a onda ceo dan pijem voćni sok. To je moja autofagija (smeh), to sam ja smislio. Zato što sam pre toga sve probao i nisam uspevao da smršam. Sada sam navikao tako i kada bih pojeo nešto u popodnevnim časovima zaboleo bi me stomak, a pucam od zdravlja - otkrio je Kosmajac za "Grand".

Kada se pojavio na Grandovoj sceni Stefan Kosmajac važio je za mladića nemirnog duha koga su često pratili skandali. Zahvaljujući podršci roditelja i mentorke Viki Miljković Kosmajac se uozbiljio i ne pije alkohol koji mu je stvarao veliki problem.

FOTO: Printscreen Youtube
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

- I dalje ne pijem, ali to nije istrajavanje u smislu da se ja nerviram kada vidim da neko poje. Jednostavno sam rešio i prestao da pijem. Mogu da popijem, ali smatram da je to nešto što mi ne treba - priznao je pevač koji se nije libio da otvoreno govori o problemima i porocima sa kojima se susretao zbog prirode svog posla.

- Jako mlad sam počeo da radim posao kojim se i sad bavim, a znamo svi da u tom poslu ima mnogo alkohola. I sad, kolege piju, ja hoću da budem kao oni da se ne izdvajam pa pijem i ja. Zahvaljućuji Viki i Tašketu tokom takmičenja sam prestao da pijem. Evo već četvrta godina kako nisam liznuo alkohol - ispričao je nedavno.

Bonus video:

(Espreso)