Fudbaleri Nice u razgovoru sa Favrom, Foto: Starsport©

u problemu su

PARTIZANOV EVROPSKI PROTIVNIK I DALJE U ĆORSOKAKU: Poznati trener neće kod njih!

Bivši trener Totenhema i Pari Sen Žermena se pominjao kao siguran naslednik Francuza i čak koje će igrači dovesti sa sobom, ali sada se čini da od svega nema ništa

Objavljeno: 22.09.2022. 14:52h

Jedan od rivala Partizana u grupi D Lige konferencija, francuska Nica, nije dobro počela sezonu i uveliko se spekuliše o smeni trenera Lisijana Favra.

Klub sa Azorne obale je tek 13. na tabeli Lige 1, sa osam bodova iz osam utakmica i tek pet postignutih golova, a u LK su posle remija u Beogradu (1:1) na deobi drugog mesta upravo sa Partizanom.

Navijači Nice su se ponadali da će Favra zameniti još zvučnije ime, Maurisio Poćetino. Bivši trener Totenhema i Pari Sen Žermena se pominjao kao siguran naslednik Francuza i čak koje će igrači dovesti sa sobom, ali sada se čini da od svega nema ništa.

foto: Starsport©

Naime, engleski mediji pišu da je Poć rešen da se vrati u Premijer ligu i da se nada ponudi Lestera, ako ne i nekog "većeg" kluba. Drugi pak pominju kako namerava da napravi pauzu do kraja sezone pa onda izvaga opcije, ali da je najraspoloženiji za povratak na Ostrvo.

(Espreso)