Foto: youtube/printscreen

FOTO

MUŠKARAČA KOJA SE PROSLAVILA ULOGOM VIRDŽINE ZAVELA JE POZNATOG MUZIČARA: Evo gde je i kako izgleda Marta Keler!

Ne biste je prepoznali!

Objavljeno: 14.09.2022. 08:15h > 08:18h

Iako je završila Akademiju lepih umetnosti, odsek gluma, Marta Keler ostala je najpoznatija po ulozi u filmu „Virdžina“, koji je snimila kada je imala samo 15 godina. Živahna devojčica na plaži u Makarskoj privukla je pažnju reditelja Srđana Karanovića koji joj je ponudio angažman, i to je bio njen prvi susret sa svetom glume.

Uloga Stevana, devojčice koju porodica bez muškog potomstva proglašava za virdžinu, donela joj je nagradu „Feliks“ u Berlinu, a mnogi su je smatrali „čudom od deteta“.

Kasnije je zapaženu ulogu ostvarila tek u drami „Suza i njene sestre“, gde joj je partner bio Igor Pervić, a pamtimo je i kao učesnicu prvog VIP „Velikog brata“.

Rođena Kikinđanka danas živi na relaciji Beograd–Pirot, gde je stalni član tamošnjeg Narodnog pozorišta. Ipak, na prvom mestu joj je porodica, a pre svega sin Gordan, koga je dobila u vezi sa muzičarem Zijom Valentinom.

Iako su zajedno duže od deceniju, nisu ni pomišljali da odu kod matičara.

‒ Zijo i ja smo van tih tradicionalnih stvari. Nismo nikada planirali svadbu, niti sam ikada sebe zamišljala u beloj haljini, ovakvu, onakvu... Nama to nije važno. Zato je naš Gordan ultramoderan tip, ima dva prezimena: Rizvanbegović-Keler ‒ otkrila je glumica jednom prilikom.

Iako danas ima 46 godina, Marta Keler nije se mnogo promenila likom, ali je kratku mušku frizuru, po kojoj je pamtimo, zamenila dugom plavom kosom.

FOTO: instagram/martakeler28
FOTO: instagram/martakeler28
FOTO: instagram/martakeler28
FOTO: instagram/martakeler28
FOTO: Printscreen/ YouTube/ DomaciFilmoviSerije

Bonus video:

(Espreso)