Foto: Printscreen/Instagram

au

OVA RUMUNKA JE NAJSE*SIPILNIJA ŽENA KOJA HODA OVOM PLANETOM: Sve joj se OCRTALO kada se pojavila ovakva (FOTO)

Slavna Rumunka i kako kažu mnogi, jedna od najlepših žena na svetu, svaki put i gde god da se pojavi u javnosti, bude u prvom planu. Veče u Veneciji nije bilo izuzetak od tog pravila

Objavljeno: 08.09.2022. 09:43h > 09:45h

U Veneciji je juče upriličena amfAR Gala svečanost čija je glavna zvezda bila- gle čuda, Madalina Dijana Gena.

Slavna Rumunka i kako kažu mnogi, jedna od najlepših žena na svetu, svaki put i gde god da se pojavi u javnosti, bude u prvom planu. Veče u Veneciji nije bilo izuzetak od tog pravila.

Madalina Dijana Gena zasijala je u raskošnoj satenskoj haljini crvene boje. Model sirena kroja sa zanosnim dekolteom istakao je njene obline i ženstvenost. Nestvarno lepa glumica koja je poreklom iz Slatine u Rumuniji, a koja godinama živi u Italiji, bila je besprekorno našminkana dok je njena frizura imala notu ležernosti zbog čega je izgledala još zavodljivije.

Džodi Tarner-Smit takođe je postigla pun pogodak odabirom haljine bogatog kolorita koja nas je podsetila na modni rad Roksande Ilinčić. Ova glumica je jedna od najbolje odevenih gošći na ovogodišnjoj Mostri.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Na svečanosti su dominirale satenske haljine i modeli bogati izrezima, primer za to je i efektna haljina pevačice i bivše devojke princa Harija Eli Golding. Još detalja sa gala događaja čeka vas u galeriji!

(Espreso)