Foto: Espreso

da li ste znali?

MILAN MILOŠEVIĆ JE PRE ZADRUGE RADIO ZA BAKŠIŠ: Za 300 života nećete pogoditi ČIME SE BAVIO godinama!

Osim radnog iskustva, Milošević se osvrnuo i na "ludi noćni život" koji je proživeo na jednom od najelitnijih ostrva na svetu

Objavljeno: 06.09.2022. 20:22h

Voditelj Milan Milošević pre nego što je počeo da se bavi novinarstvom radio je kao konobar, o čemu je nekoliko puta i govorio u javnost, a sada je otkrio da je jedno vreme konobarisao i na Santoriniju, gde je služio holivudske zvezde, ali i živeo turbulentno.

Naime, voditelj je gostujući u "Šaranovoj radionici" prisetio se perioda kada je radio u Grčkoj i tom prilikom je otkrio kako je jedna od gošći koje je uslužio bila i Lejdi Gaga.

- Konobar sam bio od 1994. do 2011. godine. Nema gde nisam radio, u inostranstvu... Na Santoriniju sam živeo i uživao - rekao je on i dodao:

FOTO: Printscreen/instagram/milicamitrovic
FOTO: Printscreen
FOTO: Kristijana Ćaćić

- Služio sam ceo svetski džet-set, Anđelinu Džoli, Bred Pita... Lejdi Gagu. Svi su mi davali ozbiljne pare. Ozbiljne pare sam zarađivao.

- A ko ti je dao največi bakšiš - upitao ga je voditelj.

- Od njih niko, ne mogu da lažem, jer oni ništa nisu plaćali. Ali, menadžer od Lejdi Gage koji je rezervisao sto je dao 200 evra šankeru koji je primio rezervaciju u trenutku kada ja nisam bio tu - ispričao je Milan za Toxic Tv.

Osim radnog iskustva, Milošević se osvrnuo i na "ludi noćni život" koji je proživeo na jednom od najelitnijih ostrva na svetu.

FOTO: Espreso
FOTO: Espreso
FOTO: Prinstcreen
FOTO: printscreen
FOTO: Printscreen

- Došla je jedna brazilska manekenka i jedan arhitekta, ja sam ih služio i zgotivili su me. Oni su došli da da obnove svoju ljubav, da pokušaju još jednom... Iznajmili su neku vilu i oni me pozvali da dođem kod njih posle radnog vremena. I ja odem. I ostao sam do pola 9... I pomirili su se. Pokazao sam mu kako treba - ispričao je on.

Bonus video:

(Espreso)