Nikola Ivanović će biti neko vreme van terena, Foto: KK Crvena zvezda

evrobasket je pod znakom pitanja

IVANOVIĆ OBAVIO PREGLEDE U MINHENU: Sada se definitvno zna koliko će odsustvovati sa terena!

Ono što je sigurno, Ivanović će propustiti utakmice kvalifikacija za Svetski šampionat

Objavljeno: 07.08.2022. 17:43h

Posle pregleda u Minhenu, Nikola Ivanović će morati na pauzu. Naime, reprezentativac Crne Gore i igrač Crvene zvezde ima problema sa Ahilovom tetivom.

Podgoričke Vijesti su istakle da će pomenuti igrač sigurno propustiti Evrobasket, a danas se oglasio i Nikolin menadžer Miodrag Ražnatović. On je istakao da pauza za Ivanovića neće trajati duže od mesec dana.

Sada ostaje nejasno da li će Crna Gora možda čekati Ivanovića. Podsetimo da prvenstvo počinje 1. septembra. Ipak, realnije je da će Zvezdin igrač propustiti kontinentalni šampionat.

foto: Profimedia

Ova povreda neće uticati na početak sezone u crveno-belom dresu. Naravno pod uslovom da oporavak protekne kako je planirano.

Ono što je sigurno, Ivanović će propustiti utakmice kvalifikacija za Svetski šampionat protiv BiH 24. avgusta u Podgorici i sa Litvanijom tri dana kasnije u Kaunasu.

To nije jedini problem za reprezentaciju Crne Gore, pošto je van trenažnog pogona i Marko Todorović zbog upale sinusa, dok se Đorđije Jovanović nije ni pojavio na pripremama.

(Espreso/Mozzart sport)