Ilustracija, Foto: Slađana Stojanović/Ilustracija

VELIKA TRAGEDIJA

TRI SESTRE PRONAĐENE MRTVE U JEZERU! Najstarija imala samo 9 godina, HOROR kakav svet ne PAMTI!

Oko 2 sata u noći potvrđeno je da su beživotna tela devojčica pronađena u jezeru

Objavljeno: 01.08.2022. 10:49h > 10:51h

Tri maloletne sestre, od kojih najstarija ima tek devet godina, pronađene su mrtve u jezeru nakon što je prijavljen njihov nestanak iz porodičnog doma u Teksasu gde ih je čuvala porodična prijateljica, prenosi Daily Mail.

Nestanak Ziarijel Robinson Oliver (9), Amaja Hjuz (8), i Te‘Mari Robinson Oliver (5) prijavljen je u petak oko 22 sata iz kuće u Atlanti kod Fort Vorta, nakon čega je pokrenuta velika potraga za devojčicama.

Porodična prijateljica čuvala je devojčice, ali i njihove sestre, dok je majka Šomanik Oliver (28) bila na poslu. Nestanak curica odmah je prijavljen na broj 911.

Policija je fokusirala potragu oko jezera nakon što je par cipela i neka odeća pronađena u vodi i pokraj jezera.

Oko 2 sata u noći potvrđeno je da su beživotna tela devojčica pronađena u jezeru.

Ronioci su lociralo tela devojčica u privatnom jezeru. Na napuštenom posedu takođe je pronađen dečji bicikl, no nije jasno je li pripadao devojčicama. Uzrok smrti zasad nije poznat, a tela su poslata na obdukciju.

Devojčice pronađene na jezeru foto: Facebook

Policija zasad nikoga ne dovodi u vezu sa smrću nedužnih devojčica. Takođe, još nije razjašnjeno šta su devojčice radile kod jezera.

- Ne mogu rečima opisati kako se osećam. Ovo je veliki šok za mene. Srećom, porodica je uz mene i drugih troje dece. Znam da moram biti snažna zbog njih. Sada sam im potrebna više nego ikad, napisala je na društvenim mrežama shrvana majka.

(Espreso)