Kajgana, Foto: PRINTSCREEN/YT/HOME KITCHEN WITH DANNY

PREUKUSNO

DODAJTE OVAJ ZAČIN U KAJGANU I DOBIĆETE NAJBOLJI DORUČAK: Domaćice ga REDOVNO KORISTE, ništa JAČE niste JELI

Nije dovoljno samo da je ispržite, jedan začin pravi veliku razliku

Objavljeno: 25.07.2022. 17:59h

Samo ovako ćete ubuduće praviti kajganu

Nije dovoljno samo da je ispržite, jedan začin pravi veliku razliku.

FOTO: Printscreen/Youtube/ SOS Kuhinja/Kitchen
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti
FOTO: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti

Reč je o origanu.

Origano je začin koji ide u skoro svako jelo, ali jajima daje zaista poseban ukus.

Priprema:

Iseckajte pola glavice crnog luka i propržite na ulju.

Umutite i posolite jaja i stavite u tiganj, a možete dodati i malo šunke ili slanine.

Dodajte malo origana, a po ukusu i kima.

foto: Printscreen/Youtube/Just Superior

Sve dobro umutite i ispecite, a kada je gotovo stavite kajganu na ubrus da bi se pokupio višak ulja.

Dobićete najbolju kajganu na celom svetu.

Jedite je uz paradajz.

(Espreso / Krstarica)