Foto: Instagram, Printscreen

šok

MAJA MARINKOVIĆ BEZ BLAMA PROGOVORILA O SVOJOJ AFERI SA PECOM: Svi se pitaju KAKO MOŽE, užasno!

U javnost je dospela informacija da su Maja i Peca raskinuli, a ona je u telefonskom uključenju u emisiju "Ekskluzivno"

Objavljeno: 19.07.2022. 14:12h

Afera Maje Marinković i Predraga Pece Raspopovića uzburkala je domaću javnosti i podelila je. Dok jedni smatraju da to nikad nije smelo da se desi, drugi su na strani ljubavi koja ne bira ni vreme, mesto, godine, ni okolnosti.

U javnost je dospela informacija da su Maja i Peca raskinuli, a ona je u telefonskom uključenju u emisiju "Ekskluzivno" objasnila zašto se vratila iz Crne Gore.

Ma to je čista glupost, van svake pameti! Ja sam došla samo da bih ispoštovala Tijanin rođendan i da bih se sredila. Tačnije uradila remont, nokte, trepavice i tako dalje! Ja sutra idem nazad, već sutra imam let, tako da te njihove seljačke fore. Rekla sam da neću da se oglašavam ako me budu pljuvali - rekla je Maja u emisiji "Ekskluzivno".

FOTO: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/sandrasuboticss
FOTO: Printscreen Instagram/sandrasuboticss
FOTO: Printscreen Instagram/sandrasuboticss
FOTO: Printscreen/Instagram/ sandrasuboticss

Sve je u redu. Mi se volimo i te njihove priče su smešne, ja znam da bi oni jedva dočekali! Ja znam da bi oni jedva dočekali da ja budem kao nekim prethodnim odnosima, ali od te priče nema ništa, ovo je neki totalno drugi svet - priznala je ona.

Mi se volimo, nama je stvarno lepo! I uopšte ne sumnjam u nas i u celu priču.

U videu možete da čujete i kako je Maja komentarisala muško- ženska prijateljstva zajedno sa svojom nekadašnjom drugaricom Sandrom Subotić.

Bonus video:

(Espreso)