Par, Foto: Printscreen/TikTok/babychar69xx

HIT!

KUPILA SE*S LUTKU DA MOŽE POVREMENO DA JE ZAMENI: Zamislite koliko taj može kad je PRIBEGLA OVOM REŠENJU! (VIDEO)

Lutka je u međuvremenu dobila ime Dee, a poslužila je paru i tome da probije nove granice i istraži seks u troje

Objavljeno: 18.07.2022. 11:32h

Lepo je u vezi znati da vas partner želi i to vrlo jasno pokazuje, međutim 23-godišnja Char Grey zatekla se u problemu jer njen dragi očito ima potrebu navaljivati na nju gotovo neprestano.

Pišu tako pojedini britanski mediji, a sada i portal LADbible prenosi da je Cher pribegla lukavom rešenju i kupila seks lutku nalik na nju jer naprosto nije u stanju pratiti Callumov libido.

Lutka je u međuvremenu dobila ime Dee, a poslužila je paru i tome da probije nove granice i istraži seks u troje.

"Razgovarali smo o tome kako začiniti stvari u spavaćoj sobi, pričali o seksu u troje ili četvoro, ali sam se na kraju povukla jer sam se uplašila da bi prizor Calluma kako ima odnose s drugom devojkom kod mene izazvao ljubomoru.

Naposletku smo doneli odluku da kupimo seks lutku i to je rešenje definitivno poboljšalo naš seksualni život. Uostalom, budući da Callum ima izuzetno visok libido, sada ima nju kada ja nisam raspoložena", kazala je Char te se pohvalila da se lutka i finansijski debelo isplatila.

Naime, Char i Callum u međuvremenu su pokrenuli svoj profil na OnlyFansu, napustili pozicije staratelja osoba na samrti, te vrlo brzo stigli do dve hiljade pretplatnika.

Par sada od tog biznisa zarađuje 70 hiljada funti mesečno, a Dee se pokazala kao pravi hit među njihovim obožavateljima.

Char i Callum inače treniraju Dee kao pravu osobu pa je oblače u donji veš i haljine, vode je na vožnje automobilom i uz nju zajedno gledaju televiziju, dodaje LADbible u članku.

(Espreso)