Ivana Tramp, Foto: Profimedia

Donald je bio drugi muž Ivane Tramp

DONALD TRAMP NIJE BIO JEDINI IVANIN POZNATI MUŠKARAC: Bila je i sa OVIM POZNATIM FACAMA!

Nakon nje je Ivana ostala sa bivšim mužem u dobrim odnosima, pa je između ostalog, 2016. godine javno podržala njegovu kandidaturu za američkog predsednika

Objavljeno: 14.07.2022. 22:39h

Prva supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa preminula je danas u 73. godini, saopštila je porodica.

Iako se tokom života uspešno bavila manekenstvom, ali i biznisom, najviše će ostati upamćena upravo po braku sa Donaldom Trampom.

Iako je ona Trampu bila prva supruga, ona je pre njega imala još jedan brak sa agentom za prodaju nekretnina Alfredom Vinkmajerom. Od njega se razvela 1976. godine, a nakon što je Trampa upoznala 1976. godine u Njujorku, udala se za njega godinu dana kasnije.

Bračni par Tramp je brzo postao jedan od najpoznatijih u njujorškom otmenom društvu i često su zajedno posećivali poznata mesta. Ivana je Donaldu rodila troje dece - Donalda Džuniora, Ivanku i Erika.

foto: YouTube/Printscreen

Kada je krajem 1990. otkriveno kako Donald ima vanbračnu vezu sa glumicom Marlom Meps, Ivana je pokrenula spektakularnu brakorazvodnu parnicu koja je okončana sudskom nagodbom 1992. godine.

Nakon nje je Ivana ostala sa bivšim mužem u dobrim odnosima, pa je između ostalog, 2016. godine javno podržala njegovu kandidaturu za američkog predsednika.

Nakon razvoda od Trampa, Ivana se u novembru 1995. godine udala za italijanskog biznismena Rikarda Macukelija, ali se par razveo dve godine kasnije. Iste godine Ivanka je podnela tužbu protiv Macukelija zbog kršenja odredbi o poverljivosti podataka iz njihovog predbračnog ugovora za 15 miliona dolara. Rikardo Ivani nije ostao dužan, pa je on nnu nakon toga tužio Ivanu i Donalda britanskom sudu za klevetu.

Nakon što se ova drama završila, u leto 1997. počela je da se viđa sa italijanskim aristokratom grofom Rofredom Gaetanijem. U vezi su bili do njegove smrti 2005. godine.

Ivanka je takon toga počela da se viđa sa italijanskim glumcem i modelom Rosanom Rubikondijem, a par se venčao 12. aprila 2008. godine. Brak sa Rosanom (36) bio je Ivani četvrti brak, koja je tada imala 59 godina. Venčanje je koštalo tri miliona dolara i prisustvovalo je 400 zvanica.

Iako su se Ivana i Rosano razveli manje od godinu dana kasnije, njihova veza je nastavljena sve do 2019. godine, kada je Ivana objavila da su još jednom raskinuli.

On je preminuo 29. oktobra 2021. godine u 49. godini.

Poslednjih godina živela je na relaciji Njujork, Majami, Sen Trope.

Ivana Tramp je izjavila da tečno govori nemački, francuski, češki i ruski.

Iza sebe je ostavila troje dece i desetoro unučadi.

(Espreso / Telegraf)