Potrebna je pažnja prilikom vaspitavanja dece, Foto: Printscreen/Youtube/TINY INDUSTRIAL

DOBILA JE ZADATAK VEŽBE SIMULACIJE

DEVOJČICA STALA NA WC ŠOLJU: Mama se rasplakala kada je saznala RAZLOG!

Devojčica je simulirala beg od oružanog napadača

Objavljeno: 14.07.2022. 15:31h

Deca traže razne načine da bi se zabavila, pa ne biraju nekada u kom delu kuće to čine.

Možete ih pronaći čak i u kupatilu kako se penju na dasku od šolje, eksperimentišući pranje ruku, ukoliko ne mogu dohvatiti česmu i slično. Međutim, nekada njihova zrelost nadilazi njihovu igru i mnogi roditelji su zatečeni njihovim potezima.

Jedna mama po imenu Stejsi Vermen Filej, mislila je da se i njena ćerka, poput druge dece igra i zabavlja, nakon što ju je zatekla na wc šolji. Raspoložena mama je brže bolje napravila fotografiju i poslala svom suprugu da mu ulepša dan.

Devojčica ima 3 godine i Stejsi je mislila da je to još jedna u moru igara dece, kojom žele da privuku pažnju u tim godinama, ali...

foto: Reddit / android_panda

- Kada mi je ona rekla šta zapravo radi, slomila sam se. Vežbala je za svoju malu školu vežbu za vanrednu situaciju u slučaju da ostane zarobljena u WC - rekla je iznenađena majka.

Devojčica je simulirala beg od oružanog napadača i kako bi se snašla ako bi bila u opasnosti u WC, čemu su izložena mnoga deca u SAD.

Stejsi je u objavi koju je podelila na Fejsbuku rekla da je nakon objašnjenja situacije koja joj je isprva delovala smešno, sva nevinost njenog trogodišnjeg deteta nestala.

(Espreso)