Foto: Nemanja Nikolić

veliki šok

SNEŽANA ĐURIŠIĆ SE HITNO OGLASILA: Tiče se njenog dečka GINEKOLOGA, morala je da PRIZNA, AUUUUU!

Povodom vesti da je ginekolog i dečko pevačice, Vanja Milošević napravio dete studentkinji i nije ga priznao oglasila se i Snežana Đuriši

Objavljeno: 28.06.2022. 21:09h

Glumica Tamara Aleksić koja tvrdi da je prenela objavu sociološkinje Jelene Riznić iznenadila je sve.

FOTO: Printscreen
FOTO: RTV Pink printscreen
FOTO: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić
FOTO: Facebook/printscreen/Snežana Đurišić

Povodom vesti da je ginekolog i dečko pevačice, Vanja Milošević napravio dete studentkinji i nije ga priznao oglasila se i Snežana Đurišić.

- Ja to neću komentarisati, zato što ja sa tim zaista nemam nikakve veze. Morate Vanju pozvati ako mislite da treba - rekla je pevačica za Blic.

- Šalju mi ljudi sliku gostovanja dva muškarca na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko telo nije više njeno kada uđe u intimne odnose.

Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji napravio dete koje potom nije hteo da prizna - stoji u objavi koju je podelila glumica Tamara Aleksić, a onda se opravdala:

FOTO: Ana Paunković
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Printscreen Magazin In Pink tv

- Molila bih da se obratite Jeleni Rizinić koja je zapravo napisala objavu. Ja sam samo prosledila i podvukla ključnu rečenicu koja mi se nikako nije svidela, a to je da je abortus muško pitanje - napisala je Tamara.

Bonus video:

(Espreso / Blic)