Makljaža, Foto: Printscreen/Instagram/Serbia live

DOKLE VIŠE?

ŽESTOKA MAKLJAŽA NA RAKOVIČKOM PUTU, SEVALE PESNICE, A RADILE I NOGE: Čovek nije mogao DA SE ZAUSTAVI (VIDEO)

Konfliktne situacije u saobraćaju kreću se od nepristojnih gestova, preko verbalnih uvreda, pa sve do fizičkih pretnji ili napada i nasilničke vožnje

Objavljeno: 22.06.2022. 12:07h > 13:10h

Tuče na srpskim putevima nisu nikakva novina.

Tanki živci za volanom nikom nisu doneli dobro, pa ipak svakodnevni stres, gužve na putevima, bahatost drugih vozača, ili sopstvene vozačke greške mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju koja začas eskalira u sukob sa drugim učesnicima u saobraćaju.

Najnoviji slučaj zabeležen je na Rakovičkom putu. Naime, kako se navodi na Instagram stranici serbialive_beograd_rezerva, nemili događaj desio se juče.

“Juče na Rakovičkom putu. Tu se traka iz dve spaja u jednu, onda je ovaj kombi uleteo ispred auta, pa je ovaj stariji čovek iznerviran izašao i napao momka iz kombija, koji posle nije znao da se zaustavi. Sreća pa je iz suprotne trake neki lik stao i vikao da će zvati policiju pa su hvala Bogu prestali”, navodi se u opisu objave.

Konfliktne situacije u saobraćaju kreću se od nepristojnih gestova, preko verbalnih uvreda, pa sve do fizičkih pretnji ili napada i nasilničke vožnje koja ima za cilj da zaplaši drugog vozača.

S obzirom da za volan ne sedamo sa namerom da bismo se usput s nekim posvađali, već da stignemo bezbedno i spokojno tamo gde smo se zaputili, važno je da ne upadnemo u zamku i da ne budemo uvučeni u svađu na drumu.

(Espreso)