Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVERICA

SUPRUGA NAKON 10 MESECI BRAKA SAZNALA ŠOKANTNU ISTINU: Prevarena je čak i u SPAVAĆOJ SOBI, može li BIZARNIJE?

Suđenje zbog prevare je u toku

Objavljeno: 20.06.2022. 09:46h

Bizaran slučaj dolazi iz Indonezije gde je jedna žena nakon 10 meseci braka shvatila da je njen muž zapravo - žena.

Ove nedelje je 22-godišnja žena iz Jambija u Indoneziji čiji su inicijali N.A., na društvenim mrežama podelila svoju priču zbog sve većeg fokusa na nju nakon što je Okružni sud u Jambiju saslušao slučaj protiv optuženog, odnosno optužene čiji su inicijali A.A.u utorak.

Žena je ispričala kako je njen suprug tvrdio kako je nedavno prešao na Islam i da je tražio ženu na aplikaciji za sastanke u februaru 2021. Tri meseca kasnije oženili su se, ali u verskom obredu koji država ne priznaje jer njen dragi nije mogao predočiti potrebne dokumente.

Stvari su postale još sumnjivije kada A.A. nije mogao nikako dokazati da je hirurg školovan u SAD-u i poslovan čovek kao što se predstavljao. Dakle, stalno je tražio novac, a slabo ga je vraćao.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

U pitanju je velika svota novca

Sve u svemu, N.A. je rekla da su ona i njena porodica bili prevareni za 300 miliona IDR (20.227 dolara) tokom "braka".

Ali, tu stvari postaju zanimljive, dolazimo do razloga zašto vam pišemo o prevari u Indoneziji. Naime, policija je ustanovila kako je A.A. zapravo žena čiji su inicijali E.Y.

Šokirana supruga je objasnila kako je njen "dragi" uvek gasio svetla tokom seksa, a često bi joj i stavljao povez na oči. Prevarantkinja je policiji rekla kako je koristila ruke kako bi zadovoljila svoju ženicu, a ova je ipak sigurna da su u igri bile i nekakve igrice za penetraciju.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Suđenje zbog prevare je u toku, a gospođi E.Y. preti10 godina zatvora.

(Espreso/Net.hr)