Foto: Damir Dervišagić

DA LI JE MOGUĆE?

UŠAO U CECINA KOLA SA SVE SEKIROM: Saradnik pevačice OTKRIO ŠOK DETALJE, ovo javnost NE ZNA!

Otkrio kako je došloo do toga

Objavljeno: 10.06.2022. 19:13h

Fotograf i režiser spotova Dejan Milićević rešio je da otkrije detalje koji su godinama nepoznati javnosti.

On je, naime, priznao da se u čuvenom Cecinom spotu za numeru "Idi dok si mlad" potkrala greška.

- Ceo jedan deo kosutnjačke sume se zatvorio da bi se snimila scena kao Ceca u Rols Rojsu prolazi. Ja sam hteo zbog estetike da se auto spušta u kontra smeru, i tako je bilo - kazao je na početku Milićević.

- I onda izlazi mladić iz šume sa sekirom... Međutim, ja sam mu zaboravio reći da sekiru treba da baci i uđe u auto kod Cece, nego je on ušao sa sekirom. To mi je tada promaklo, ali spot je legendaran, kao i pesma - istakao je u "Grand Magazinu" Dejan.

foto: Aleksandra Čolić

Dejan je svojevremeno otkrio kako je došlo do toga da ovaj mladić bude maneken u spotu.

- Krenuo sam da kupim patike, i vidim dečka koji ih prodaje i pomislim kako bi bio dobar za Cecin spot. I bi spot, dečko koji je prodavao patike završio u spotu ''Idi dok si mlad''. 1995. godine je to bilo - rekao je on tad.

Đorđe je imao 23 godine kada se pojavio u ovom spotu, i tada je bio jedan od naših najuspešnijih manekena. Igrao je drvoseču kog Ceca nalazi u šumi i dovodi u veliki grad, tada mu se život menja iz korena.

On se početkom 2000. godine seli iz Beograda u Australiju, tamo zasniva porodicu i više se nikada nije vratio u Srbiju. Danas ga verovatno niko ne bi prepoznao.

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen

Bonus video:

(Espreso/Grand online)