Duško Tošić i Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

uživa

KARLEUŠA NAPUSTILA SRBIJU, A EVO GDE JE DUŠKO ZA TO VREME: Uhvaćen u PROVODU, sad je sve JASNO! (FOTO)

Dok Jelena nije bila kod kuće, njen suprug je uživao u jednom popularom prestoničkom restoranu

Objavljeno: 05.06.2022. 08:31h > 08:36h

Bivši fudbaler i suprug pop zvezde Jelene Karleuše, Duško Tošić, već neko vreme je u Beogradu, a iako svoju privatnost ne eksponira, ovog puta je otkrio gde provodi vreme i sa kim.

foto: Instagram printscreen

Jelena je prethodne večeri napravila spektakl na nastupu u Zagrebu, a dok Jelena nije bila kod kuće, njen suprug je uživao u jednom popularom prestoničkom restoranu.

FOTO: Instagram printscreen/karleusastar/duskotosic
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: printscreen
FOTO: Ana Paunković
FOTO: Instagram printscreen/karleusastar

Tošić je u popodnevnim časovima bio sa hrvatskim reperezntativcem Ivanom Perišićem, koji je nedavno potpisao ugovor sa Totenhemom, i još jednim muškarcem.

Duško je na svm Instagram profilu podelio fotografiju sa Ivanom i još jednim muškarcem, a poziraju sa osmehom na licu, dok se na stolu vide čaše, te nema sumnje da se odlično provode.

foto: Instagram printscreen/duskotosic

Podsetimo, Tošić više pofesionalno ne igra fudbal i sada je fudbalski menadžer, te zarađuje od procenta trasfera, odnosno, prodaje igrača.

Iako je promenio "profesiju", Tošić i nije stacioniran Srbiji, ali sada ima više vremena koje provodi sa svojom porodicom i prijateljima, ali često putuje i pregovara sa potencijalnom klubovima svojih igrača.

Duško je već nekoliko dana u Beogradu, a nedavno se fotografisao na omiljenom mestu svoje supruge u njihovoj porodičnoj kući na Dedinju.

Bonus video:

(Espreso)