Tijana Milentijević, Foto: Instagram/tijanamilentijevic.official

seksi

SKINULA SE ŽENA OD SULTANA! GRUDI U KRUPNOM PLANU: Seva na sve strane, PREZNOJIĆETE SE! (FOTO 18+)

Podelila je nekoliko fotografija iz teretane na kojima je istakla svoje obline

Objavljeno: 31.05.2022. 20:21h > 15:23h

Pevačica Tijana Milentijević poznatija kao "žena od sultana" objavila je fotografiju zbog koje su se mnogi pripadnici jače pola preznojili.

Tijana i tek kako vodi računa i o svom fizičkom izgledu i vitkom telu za koje su zaslužni i treninzi, što je i dokazala svojom objavom.

foto: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

Ona je podelila nekoliko fotografija iz teretane na kojima je istakla svoje obline i istakla kako je njeno vreme utrošeno na fitnes izuzetno iscrpljujuće.

Objava na kojoj je fotografisala svoj ravan stomak privukla je veliku pažnju, što zbog pirsinga, što zbog njenih bujnih grudi.

FOTO: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official
FOTO: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

Podsetimo, pevačica se sa 15 godina pojavila u "Zvezdama Granda" i ostvarila svoje muzičke snove i danas je jedna od najtraženijih, ali i najatraktivnijih pevačica na našoj etsradi.

Podsećanja radi, Tijana Milentijević krila je svoju vezu sa Mišom Koljenovićem, koji je inače bubnjar, kojeg je u svojevremeno prijavila policiji za navodno fizičko zlostavljanje i nasilje.

- Tijana se nedavno uselila u novi stan na Voždovcu, a dečko je redovno odlazio tamo da je posećuje. Međutim, pre dve večeri navodno je izbila žestoka svađa koja je eskalirala u pravi skandal. Bio je navodno ljubomoran zbog njenog poslovnog puta - prenosi "Alo!".

Takođe, Milentijevićeva je, nakon što se saznalo kakvo je nasilje pretrpela, istakla da joj je izuzetno loše i da ne želi da komentariše navedenu situaciju.

foto: Instagram

Bonus video:

(Espreso)