Emotivan trenutak na venčanju, Foto: Printscreen/Instagram/ z_poirier

EMOTIVNO

SNIMAK KOJI ĆE VAS OSTAVITI U SUZAMA: Teško BOLESNA zaplesala u naručju SINA na dan njegovog VENČANJA! (VIDEO)

Keti Poarer je izgubila sposobnost da hoda nakon što joj je dijagnostikovana amiotrofična lateralna skleroza (ALS)

Objavljeno: 23.05.2022. 15:23h > 15:37h

Za roditelje, svaka prekretnica u životu deteta je posebna. Štaviše, kada uključuje naizgled nepremostive šanse. Za ženu na Floridi u Sjedinjenim Državama, ples sa sinom na dan njegovog venčanja pretvorio se u poseban trenutak s obzirom na to kroz šta je prošla.

Keti Poarer je izgubila sposobnost da hoda nakon što joj je dijagnostikovana amiotrofična lateralna skleroza (ALS). Njena dva sina su joj, međutim, pomogli da pleše držeći je uspravno. Dirljivi snimak koji prikazuje majku kako pleše u naručju svog sina postao je viralan, ostavljajući sve u suzama.

Na snimku koji je njen sin Zak Poirier (28) podelio na Instagramu vidi se Keti, u invalidskim kolicima, koju do plesnog podijuma prate njena tri sina. Boreći se protiv suza, ona prihvata poseban trenutak. Zak se vidi kako se naginje napred i razgovara sa njom. Zatim, njegova dva brata podižu Keti i drže je dok pleše sa mladoženjom. Vide se kako Zak šapuće „Volim te“ na njene uši i oboje postaju emotivni. Sa velikom pažnjom, Ketin sin spušta njenu leđa u invalidska kolica, a gosti im aplaudiraju.

Dailimail navodi da se Zak oženio Anjom d’Adeski (27) 9. aprila i ostvario Ketinin san o plesu na veliki dan. ALS, takođe poznat kao Lou Gehrigova bolest, je progresivna bolest nervnog sistema koja utiče na nervne ćelije u mozgu i kičmi, prema klinici Maio. To dovodi do gubitka kontrole mišića.

(Espreso)