Foto: Printscreen/Tiktok

HIT

ISTRČALA POLUGOLA IZ KUĆE, ALI NE ZBOG SE*SA: Ono što je DRŽALA u rukama je NEVIĐENO (VIDEO)

Celu dramu su zabeležile nadzorne kamere na njenoj kući

Objavljeno: 22.05.2022. 13:31h > 13:41h

Žena iz Kanade još jednom je dokazala da su majke pravi superheroji. Ona je spasila svoju ljubimicu gusku koju je napao orao i sve to dok je dojila dete, prenosi Njujork post.

Sve su zabeležile nadzorne kamere na njenoj kući, a video koji je objavila na TikTok-u trenutno ima više od 13,3 miliona pregleda.

– Ovo sigurno nije nešto što se viđa svaki dan – rekla je Kejt Oukli.

Kejt je pratiocima na TikTok-u ispričala kako su joj orlovi nedelju dana pre ovog incidenta ubili već tri kokoške i kako je mislila da ih je ubio soko. Sedela je u dnevnoj sobi u donjem rublju i dojila svoju četveromesečnu ćerku kada je u dvorištu spazila orla koji je pokušavao da odvuče njenu gusku Frenki.

Frenki je počela da zapomaže, a hrabra Kejt je izjurila iz kuće polugola, a u naručju je još uvek držala svoju bebu. Orao se prestrašio i pobegao, a guska je srećomprošla bez povreda.

– U tom trenutku moj muž je dolazio kući i ugledao me golu u dvorištu. Rekao mi je: ‘Pa ti si gola!’. Odgovorila sam mu – da, znam da sam gola, izvinjavam se komšijama – ispričala je kroz smeh Kejt.

– Frenki nas uvek upozori kada se nešto opasno događa u dvorištu – rekla je Kejt.

Dodala je kako je gusku kupila da bi zaštitila kokoške.

– Osećam se kao da je ona moje četvrto dete. Prati me svuda po kući i moli za slatkiše – kazala je žena,

Porodica je nakon ovog incidenta odlučila da postavi zaštitnu mrežu preko dvorišta kako bi odbranili svoje pernate ljubimce od novih napada.

(Espreso)