Dragana, Foto: © ATA Images

hit

POSLEDNJI PUT SU IH VIDELI NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ: Bili su na VRHUNCU POPULARNOSTI kada se OVO DESILO!

Neki su ostali u muzici, neki se venčali, međutim, uglavnom u javnom životu više uopše nisu zastupljeni.

Objavljeno: 20.05.2022. 22:36h

Devedesetih godina dens grupa “Beat Street” bila je na vrhuncu popularnosti. Nju su činili Husa, Ljuba, Beba koji su bili članovi glavne postave, a uz sebe su imali i članove plesačke grupe.

U jednom trenutku, kada je ove vrsta muzike zamrla u Srbiji, svako je krenuo svojim putem. Neki su ostali u muzici, neki se venčali, međutim, uglavnom u javnom životu više uopše nisu zastupljeni.

– Danas je moj život dobio dimenziju. Juče rođendan mog anđela, a danas nam stigla Hana. Hvala dragom Bogu na momentima, koje je spremio za nas u ovim čudnim vremenima – napisao je pevač u opisu fotografije, a onda su usledile čestitke.

Ljuba Celabović bio je miljenik žena , međutim, njegovo srce osvojila je jedna koleginica. Pevač se oženio sa, takođe bivšom zvezdom devedesetih, pevačicom Ellom B, sa kojom godinam živi u Nemačkoj. Imaju četvoro dece i muzika je za njih davna prošlost.

foto: Facebook printscreen/Ljuba Celabović

Husein Alijević Husa kao i bivša pevačica grupe Dušanka Dekić Beba bili su u braku 11 godina i u njemu dobili ćerkicu Doroteu. Međutim, nakon razvoda svako je krenuo svojim putem i u emotivnom i u poslovnom smeru.

FOTO: Instagram printscreen/huliobg
FOTO: Instagram printscreen/huliobg
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
FOTO: Printscreen

Husa je ostao u muzičkim vodama, sarađivao je sa Cecom, Draganom Mirković i drugim zvezdama, dok je Beba osnovala plesnu grupu.

Poslednji put javnost je moga zajedno na bini da ih vidi na velikom beogradskom koncertu Dragane Mirković u Areni.

Bonus video:

(Espreso)