Foto: Damir Dervišagić

potresno

OGLASILA SE NIKOLINA PIŠEK NAKON IZNENADNE SMRTI SUPRUGA: Evo šta je OTKRILA!

Njegova iznenadna smrt šokirala je javnost

Objavljeno: 09.05.2022. 12:10h > 13:42h

Suprug voditeljke Nikoline Pišek, Vidoje Ristović iznenada je preminuo u subotu na stolu za masažu.

Njegova iznenadna smrt šokirala je javnost, a on se samo par sati pred smrt osećao lepo, te je sa svojom ćerkicom Unom boravio u muzeju, što je i objavio na svom Instagram profilu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Njegova supruga, poznata voditeljka Nikolina Pišek ostala je neutešna, a u datom trenutku se nalazila u Zagrebu, pa je nakon stravične vesti došla u Beograd.

Pišekova se nekon smrti supruga sada prvi put oglasila:

FOTO: : ATA Images, Dragan Kadić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić

- Grozno se osećam, skoro da jedva pričam. Još uvek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutno u kući u kojoj sam živela ranije. Hvala na razumevanju, ne bih više da komentarišem - rekla je Nikolina za "Republiku".

Podsetimo, Vidoje Ristović je srpski istoričar umetnosti i suprug hrvatske voditeljke i glumice Nikoline Pišek. Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu.

foto: Damir Dervišagić

Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju. Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umetnosti. Potiče iz bogate porodice.

Bonus video:

(Espreso/Republika)