Foto: Printscreen

iskren

SAŠA JOKSIMOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O BRATU ŽELJKU: Nakon toliko godina rešio da STAVI TAČKU, nema više skrivanja!

‒ Svi se trudimo da ne pridajemo tome previše značaja. Što se kaže, nek' reka ide svojim tokom.

Objavljeno: 06.05.2022. 09:15h > 12:12h

Porodica Joksimović godinama je pod budim okom javnosti, koju u poslednje vreme posebno intrigira odnos dva brata.

Krajem prošle godine, kada se u Željkovom domu slavio Sveti Nikola, mediji su porodične fotografije opisali konstatacijom „svi na okupu“.

Glumac živi pravu i ljubavnu porodičnu bajku već godinama.

Naime, rođeni brat pevača Željka Joksimovića u braku je već čitavu deceniju sa lepom suprugom Nevenom, a kruna njihove ljubavi je sin Ilija.

Nevena, Sašina supruga, ispričala je ove godine kako su njeni roditelji upoznali zeta.

foto: Dragana Udovičić

— Oni su njega videli na fotografiji prvi put. Ja sam imala 17 godina, on je već tad studirao u Beogradu, ja iz Valjeva treba da idem kod njega, oni kažu "Ne može". I onda me majka pitala da li imam neku sliku njegovu, ja joj pokažem i ona kaže "Može". Ona je bila slikarka, pa je po slici mogla da prepozna sve — ispričala je Nevena u emisiji "Magazin In".

Glumac Saša Joksimović ima jasan stav o nagađanjima, prema kojim sa bratom nije u najboljim odnosima.

foto: Dragan Kadić

‒ Hajde da jednom zauvek stavimo tačku na tu temu. Ja bih za svog brata život dao, kao što bi i on za mene. U jednom intervjuu sam rekao: „Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično“. On je prezauzet čovek, kao što sam i ja. Ne stižemo da se viđamo, ali to ne znači da se ne volimo. Na slavi smo se našli posle ko zna koliko vremena i bilo je fenomenalno. I ne znam šta je ljudima tu čudno. Pa, braća smo, pobogu! ‒ jasan je Saša Joksimović.

Na pitanje kako njihovi roditelji reaguju na često nimalo prijatne novinske napise Saša kaže:

‒ Svi se trudimo da ne pridajemo tome previše značaja. Što se kaže, nek' reka ide svojim tokom.

Inače, ne treba zameriti ako smo svi pomalo zbunjeni u vezi sa aktuelnim statusom braka glumca Saše Joksimovića (40), budući da se u javnosti nedavno nekoliko puta navodilo da se razvodi od supruge Nevene nakon trinaest godina braka. Međutim, on je to zatim oštro demantovao i izjavio da od razvoda nema ništa, te da su mediji pogrešno interpretirali njegovu objavu da je "konačno slobodan" posle nekoliko dana uzastopnog snimanja.

Sada kad dileme valjda više nema, podsećamo se fotografija s venčanja Saše i Nevene koje je ipak bilo talično za par koji i danas prkosi svim izazovima. Primetno je da su tada bili mlađi što je logično, ali zaljubljenost i polet čini se da su ostali prisutni i danas uprkos navodima medija.

Saša se svojevremeno prisetio početka ove velike ljubavi, pa je opisao i njihov prvi poljubac.

- Bio je 11. januar 2001. godine, šetali smo uveče Valjevom i završili smo na pijaci. Polomila je štiklu, sela je i ja sam joj je popravio i sponrano je pao prvi poljubac. Odatle je sve krenulo. Dugo smo se zabavljali, sedam godina pre braka, pa smo se zatim venčali 2008. godine - prisetio se Saša o otkrio da jednu krizu ipak jesu imali.

FOTO: Filip Plavčić
FOTO: Filip Plavčić
FOTO: Filip Plavčić
FOTO: Filip Plavčić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić

Bonus video:

(Espreso/Hello)