Megan Markl, Foto: Profimedia

ODUSTALI

DIGLI RUKE OD MEGAN MARKL! Hladan tuš za članicu kraljevske porodice

Produkcijska kuća Megan i Harija objavila je 2021. godine da će Markl biti izvršni producent animirane serije

Objavljeno: 02.05.2022. 13:34h

Kompanija Netfliks, u pokušaju da smanji troškove, odustala je od emitovanja emisije animirane serije Biser (Pearl), koju je kreirala Megan Markl, javlja danas Bi-Bi-Si.

Iako je još u jesen 2020. godine Netfliks, nakon što je bivši britanski prinčevski par Megan Markl i Hari otvorili sopstvenu produkcijsku kuću Arčivel (Archewell), najavio veliku saradnju sa njima i dao 100 miliona dolara, danas je definitivno odustao od toga.

Netflix foto: AP

Prošlog meseca, kompanija je otkrila nagli pad pretplatnika i upozorila da će milioni drugih napustiti uslugu, što je smanjilo više od 50 milijardi dolara tržišne vrednosti kompanije.

Produkcijska kuća Megan i Harija objavila je 2021. godine da će Markl biti izvršni producent animirane serije.

Planirano je da serijal bude usredsređen na avanture dvanaestogodišnje devojčice, koja je inspirisana uticajnim ženama iz istorije.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Netfliks je, međutim, potvrdio da će nastaviti da radi na brojnim projektima sa tom produkcijom, uključujući i jednu dokumentarnu seriju, koja će se fokusirati na sportiste koji se takmiče na Inviktus igrama za povređene veterane, događaju koji je osnovao princ Hari u Hagu 2022. godine.

(Espreso/Agencije)