Ilustracija, Foto: Printscreen

užas

BAHATI VOZAČ UHAPŠEN: Udario dete, pa pobegao sa mesta nesreće

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela vozač S.Č. je pomenutog dana u 23 časa uhapšen i predat u prostorije za zadržavanje uhapšenih osoba MUP Kantona Sarajevo

Objavljeno: 19.04.2022. 10:40h

Saobraćajna nesreća dogodila se juče u mestu Pazarić, opština Hadžići, oko 17.30. Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz deteta, rođenog 2010. godine od strane putničkog motornog vozila, kojim je upravljao S.Č. koji se nakon saobraćajne nesreće vozilom udaljio u nepoznatom pravcu.

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške telesne povrede zadobilo je dete, a lekarska pomoć mu je ukazana u UKC u Sarajevu, gde je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržano na daljem lečenju, prenosi Srpskainfo.

Radeći na rasvetljavanju navedenog događaja sa obeležjem krivičnog dela, policijski službenici Odeljenja za saobraćajne istrage su došli do saznanja da se radi o putničkom motornom vozilu marke “BMW”.

Istog dana u 19.40 sati na području opštine Hadžići, policijski službenici PS Hadžići su zaustavili i kontrolisali predmetno vozilo kojim je upravljao vozač S.Č, rođen 1985. godine u Sarajevu, nastanjen u Hadžićima.

O ovome je obavešten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski veštaci mašinske i saobraćajne struke, prenosi Avaz.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela vozač S.Č. je pomenutog dana u 23 časa uhapšen i predat u prostorije za zadržavanje uhapšenih osoba MUP Kantona Sarajevo. Policijski službenici, pod nadzorom postupajućeg tužioca, nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode.

(Espreso)