Sused i devojka, Foto: Printscreen/TikTok

jezivo

UZNEMIRAVAO JE KOMŠIJA MESECIMA: Probio je čak i ZID, objavila UŽASAVAJUĆE snimke (VIDEO)

Devojka kaže kako je muškarac često stajao ispred njenih vrata, povlačio kvaku, pisao joj poruke…

Objavljeno: 14.04.2022. 14:13h > 14:18h

Jedna devojka iz SAD objavila je užasavajuće snimke svoga komšije koji je navodno maltretira i pokušava da provali u njenu kuću.

Medi je u viralnom videu na TikTok-u objasnila kako ju je prestravilo kada je sused počeo da kuca na vrata i pokušao da uđe. Ispričala je kako ju je muškarac koji stanuje preko puta nje mesecima uhodio, kao i da je jednom probao da uđe kroz zid koji je pokušao da probije. Objavila je i snimak pukotine u zidu za koju tvrdi da ju je napravio komšija.

Devojka kaže kako je muškarac često stajao ispred njenih vrata, povlačio kvaku, pisao joj poruke… Zbog toga je išla i u policiju kako bi dobio zabranu prilaska, ali tamo su joj navodno rekli kako ne mogu da preduzmu mere predostrožnosti, niti da učine bilo šta kako bi sprečili njegovo ponašanje.

Objasnila je da je namerno na TikTok-u objavila video kako bi javno dokumentovala njegove postupke u slučaju da se nešto loše dogodi.

– Kako je biti žena koja stanuje sama. Sused me maltretira već mesecima. Prijavila sam ga nekoliko puta. Javno dokumentovanje za svaki slučaj – objavila je u videu na kojem se vidi kako muškarac stoji ispred njenih vrata i glasno kuca.

– Policajci kažu da je na stanodavcu da izbaci lika. Moj najam ističe u septembru i možete se kladiti da ću odavde otići – rekla je i dodala kako spava sa mačetom u blizini u slučaju da on na kraju ipak provali u njen stan.

– Zvala sam policiju, razgovarala sa stanodavcem, dovela sam svoju braću i pokušala da ga prestrašim. Ne znam šta želiš od mene, ali dajem sve od sebe. To ti obećavam – govori devojka direktno se obraćajući svom susedu.

(Espreso/Večernji.hr)