Ruska salata, Foto: PRINTSCREEN/YT/ NULL

OVO NISTE PROBALI

DANAS SE UTRKUJU ZA PROLEĆNU VERZIJU RUSKE SALATE: Kada je vidite, jasno će vam biti i zašto (RECEPT)

Ako samo malo promenite način pripreme zauvek voljenog predjela u svakoj porodice, dobićete izvanrednu verziju te hrana za tople dane.

Objavljeno: 14.04.2022. 12:59h

Sastojci:

- 4 kuvana jaja

- 1 jabuka

- 2 šargarepe

- jedna konzerva kukuruza

- 1 crni luk

- 3 kašike majoneza

- 2 kašicice šečera

- 1 kašičica soli

- 100 ml mlake vode

- 3 kašike sirćeta

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: PRINTSCREEN/YT/ NULL
FOTO: profimedia

Priprema:

Prvo je potrebno da malo marinirate luk, tako da prvo njega isecite sitno na kockice i dodajte ga u pripremljenu marinadu od tople vode, sirćeta, šećera i soli.

Takođe, pre nego što počnete sa pripremom salate, neophodno je da skuvate šargarepe. Kada one omekšaju, onda ih sitno ih iseckajte na kockice.

Sada je vreme da sjedinite sve sastojke. Dakle, neophodno je da sjedinite sitno iseckana jaja, jabuku, šargarepu. Nakon toga dodajte kukuruz i marinirani luk.

Sve lepo sjedinite i vaša salata je gotova.

(Espreso/Glossy)