Sandra Afrika, Foto: Damir Dervišagić

espreso intervju

"SAMO JOŠ DA SE OSTVARIM KAO MAJKA" OVE DETALJE O AFRICI NISTE ZNALI:Da nije bilo BIVŠEG, ne bi bilo ni nje!(VIDEO)

Iskreno o svom životu

Objavljeno: 11.04.2022. 16:55h

Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, a osim što muškarci uzdišu za njom i rado vole da je vide, ima i onih koji bi je odmah i oženili.

FOTO: Instagram printscreen/sandraafrika
FOTO: Instagram printscreen/sandraafrika
FOTO: Printscreen Instagram/sandraafrika
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram printscreen
FOTO: Instagram
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Instagram printscreen
FOTO: Filip Plavčić
FOTO: Filip Plavčić
FOTO: Filip Plavčić

Sandra je dobila nadimak Afrika, po pesmi koju joj je Marina Tucaković napisala. Lepa pevačica ne krije da u prvi mah nije htela da peva pesmu zbog reči, a upravo ju je ta pesma proslavila i vinula u zvezde.

Specijalno za naš portal pevačica je priznala da je pesma "Afrika" Slađe Alegro, zapravo bila prvo bila namenjena njoj. Međutim, pevačica ju je odbila da se ne bi ponavljala.

foto: Filip Plavčić

Takođe, o njenim počecima se dugo spekulisalo. Pevačica nikada nije krila da je karijeru započela kao plesačica i da ju je otkrio izvesni Mikiša iz Šapca, koji joj je kasnije bio dugogodišnji partner a sada je poslovni saradnik i menadžer:

- Moja muzička karijera krenula je na njegovu inicijativu. On je video to nešto u meni, što nisam videla ni ja ni moja porodica. Bukvalno niko sem njega nije verovao u mene. Sami smo bili u tome. Da nije bilo njega ja nikada ne bih krenula u pevačke vode.

Sandra se ne bavi samo pevanjem, već gradi i zgrade. Takođe, pevačica je otvorila dušu o majčinstvu:

- Sve u svoje vreme, samo se na tom polju nisam ostvarila ali se nadam da će se i to uskoro desiti. Mislim da ću biti stroga ali naravno dobra majka. Potrudiću se da sve vreme izdvojim za porodicu, to mi je jako važno - ističe ona.

U videu ispod pogledajte ceo intervju:

Bonus video:

(Espreso)