ilustracija, Foto: Foto: Espreso/Marko Nikolić

tuga

SRPSKI GLUMAC SKOČIO SA MOSTA NA ADI!

Život ovog glumca obeležila je borba protiv teškog oboljenja. Njega je godinama mučila depresija, a pre dve godine pokušao je da oduzme sebi život. Ipak, lekari su tada uspeli da ga sačuvaju

Objavljeno: 09.04.2022. 22:15h > 00:05h

Glumac Bojan Lazarov, počinio je samoubistvo skokom sa Mosta na Adi na zemljanu površinu. Na mostu je zatečeno vozilo "Opel astra", u kojem je nađeno i oproštajno pismo.

Tužnu vest o njegovoj smrti objavila je na Instagramu glumica Jelena Đokić koja se oprostila od njega.

foto: Print Screen Youtube/Novo jutro

Život ovog glumca obeležila je borba protiv teškog oboljenja. Njega je godinama mučila depresija, a pre dve godine pokušao je da oduzme sebi život. Ipak, lekari su tada uspeli da ga sačuvaju.

Glumac je, međutim, nastavio da se bori protiv ove bolesti, a danas je oduzeo sebi život skokom sa mosta na Adi i na mestu je ostao mrtav.

Iza njega su ostala dva deteta, koja je dobio iz braka, koji se završio razvodom.

foto: Printscreen Instagram

Bojan Lazarov je bio član ansambla Malog pozorišta "Duško Radović". Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Od 1996. godine profesionalno je glumio u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario je brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru.

(Espreso/Telegraf)