Fudbaleri Srbije, Foto: Profimedia

SVI DOBRO PAMTE!

UDARA JAKO! "Bar u Kataru neće biti onog NESREĆNIKA!"

Rade Bogdanović prokomentarisao šanse Srbije na SP u Kataru

Objavljeno: 02.04.2022. 11:13h > 11:17h

Fudbalska reprezentacija Srbije saznala će na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati u grupi G protiv selekcija Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović u svom stilu je objasnio gostujući na televiziji "Juronjuz" zašto je dobro po "orlove" što će igrati protiv Nejmara.

- Što se tiče samih šansi, moram da kažem da je Brazil uvek Brazil, ali ne onakav kakav je bio pre 20 godina, poslednje SP su uzeli 2002, a nakon toga se u par navrata i obrukali. Imaju par igrača, ali ne klase Ronalda i Ronaldinja. Ipak, evidentno je da su kompaktni i da su prošli kvalifikacije. Interesantno, najbolji deo njihovog tima su golmani Ederson i Alison. Imaju Nejmara, koga nigde nema, znači da imamo šanse - rekao je Bogdanović.

Rade Bogdanovićfoto: Printscreen/youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

On veruje da će protiv Švajcaraca proraditi inat, kao i da sada kada nema "onog nesretnika" Feliksa Briha, imamo mnogo veće šanse.

- Protiv Švajcarske će da proradi naš inat. Nemamo dobra iskustva sa sudijom, a sa njima nemamo problem. Ali, eto, taj nesrećnik neće biti na SP. Dakle to je ekipa u kojoj dominiraju Balkanci. Pobedili nas jesu prošli put, ali mislim da ni oni nisu ta ekipa od pre. Ja sam sto odsto siguran da ćemo ih pobediti.

(Espreso)