Reakcija Serene Vilijams na ", Foto: Printscreen/Youtube/ Sky News Australia, Printscreen/Twitter/Skysports

šokirana

PREVIŠE SE UŽIVEO U ULOGU NJENOG OCA: Serena Vilijams ZANEMELA posle "šamara" na dodeli Oskara! (VIDEO)

Ako se snimak dobro pogleda, sve deluje kao klasična gluma (ali ne za Oskara)

Objavljeno: 28.03.2022. 13:50h

Dodele najprestižnijih nagrada u filmskoj industriji, popularnog "Oskara" koji dodeljuje Akademija filmske umetnosti i nauka, u poslednje vreme je prilično dosadna, pa su organizaotri izgleda odlučili da je malo začine i tako povećaju prisutnost u medijima.

Nakon 94. izdanja Oskara, umesto dobitnika nagrada priča se o incidentu koji se dogodio u prenosu uživo, kada je poznati glumac Vil Smit navodno udario kolegu Krisa Roka.

Komičar je najpre isprovocirao Smita uvredivši njegovu suprugu Džejdu rečima da izgleda kao Demi Mur u filmu "Dži Aj Džejn". Ona je tu obrijana na nulu jer glumi ženskog marinca, a Džejda ima problem sa alopecijom, opadanjem kose i pečatima na koži glave.

Najpre se tvrdilo da ga je Smit udario, pa onda ošamario, ali ako se snimak dobro pogleda, sve deluje kao klasična gluma (ali ne za oskara) i da kontakta uopšte nije bilo.

Skandal o kom svet priča, podseća na onaj sa Superbola 2004. kada je Džastin Timberlejk otkrio bradavicu grudi Dženet Džekson. Kasnije se ispostavilo da je sve izrežirano...

U svakom slučaju, skandal je upalio, a dodatno ga podgrevaju druge poznate ličnosti svojim reakcijama. Među njima je Serena Vilijams, koja je zanemela kad je videla snimak "šamara".

Vil Smit je, inače, glumio oca Venus i Serene Vilijams u filmu "Kralj Ričard" i za to dobio oskara, a slavne teniserke su sa pevačicom Bijonse otvorile program dodele nagrada.

Ričard Vilijams je između ostalog imao običaj da razbije staklene flaše uz teniski teren kako bi sprečio Venus i Serenu da budu previše defanzivne u igri i da se ne povlače.

(Espreso)