Šarlot Tripije, Megan Dejvison, Fern Hokins, Eni Kilner i Anuška Santos, Foto: Printscreen/Instagram/@megan_davison

samo bahato

REŠILE GORUĆI PROBLEM: Supruge fudbalera Engleske iznajmile jahte i kruzere - ZA ŽURKE I OPIJANJE u Kataru! (FOTO)

Luksuzni hoteli nisu ispunjivali jedan bitan uslov

Objavljeno: 11.03.2022. 20:46h > 21:08h

Lepše polovine fudbalera reprezentacije Engleske odbile su nekoliko ponuda za smeštaj tokom Svetskog prvenstva u Kataru.

Ponuđeni stanovi bili su luksuzni, ali dame su bile nepokolebljive u stavu da ne zadovoljavaju njihove standarde i da traže nešto drugačije.

Međutim, razlog nije nedostatak luksuza razmaženih supruga prebogatih fudbalera. Šta je zapravo u pitanju, otkrio je Dejli mejl.

foto: EPA/Zsolt Szigetvary

Izabranice engleskih igrača žele da izbegnu drakonske kazne za upotrebu alkohola u Kataru, pošto je isti zabranjen za konzumiranje na javnim mestima.

Samo određeni licencirani hoteli mogu da prodaju, ali po veoma visokim cenama. Način da se slobodno pije je boravak na kruzerima i jahtama koje će pristati u blizini Dohe. Tamo će moći slobodno da proslave ili istope tugu nakon utakmica Engleske na Svetskom prvenstvu koje će se održati od 21. novembra do 18. decembra.

Ekipu engleskih WAGs (supruge poznatih sportista) predvodiće kako priliči žena napadača i kapitena Totenhema Harija Kejna - Kejt Kejn. Tu se još ističu Megan Dejvison, (žena Džordana Pikforda), Saša Etvud (Džek Griliš), Fern Hokins (Hari Megvajer), Eni Kilner (Kajl Voker), Anuška Santos (Luk Šo), Šarlot Tripije (Kiran Tripije)...

Fern Hokinsfoto: Profimedia

Inače, njih često hvale mediji jer su u pitanju "obične engleske devojke, a ne umišljene modelsice i barbike".

Za razliku od dama, Fudbalski savez Engleske izabrao je za tim Gereta Sautgejta hotel sa pet zvezdica, koji nema dozvolu za prodaju alkohola. Nalazi se u ribarskom selu oko 16 km od glavnog grada Dohe.

(Espreso)