Tanja, Foto: Printscreen

NASTAO SKANDAL

TANJU JE MUŽ DOVEO U RIJALITI, A ONDA JU JE UHVATIO U BIZARNOM SE*SU: Glavna zvezda bio je VIBRATOR

Ako ste mislili da se na našim prostorima odvijaju najbizarniji rijaliti programi, znajte da je Portoriko upravo prešišao sve, i to ovom iznuđenom istinom od žene koja po svaku cenu želi da izbegne razvod

Objavljeno: 09.03.2022. 13:02h > 13:40h

Gledaoci su bez daha pred ekranima pratili raspravu muža i žene. Muž Alehandro insistira na razvodu jer je, kako tvrdi, njegova supruga spavala sa svojom usvojenom majkom. Ceo slučaj izlažu pred sudijom, i kreće žučna rasprava.

Alehandro ide dalje i navodi da su se on i Tanja zabavljali godinu dana pre venčanja. Ona je, kaže, insistirala da seks konzumiraju tek kad budu zvanično u braku. Prve bračne noći ga je izbegavala, a onda je izneo šokantnu tvrdnju da je zatekao svoju suprugu u seksu sa njenom majkom koja ju je usvojila. Kako je izjavio, uhvatio ih je u trenutku dok je majka vibratorom vršila penetraciju.

Tanja, s druge strane, rasvetljava ceo slučaj i prave Alehandrove motive za razvod. Ona otkriva da je rođena sa Rokitanski sindromom, poremećajem zbog koga joj vagina, materica i grlić materice nisu razvijeni. Kako je dalje otkrila, kada ju je Alehandro zaprosio, rešila je da ode na operaciju u nadi da će nakon toga moći da ima odnose sa njim.

foto: Printscreen

Prve bračne noći je, kaže, pokušala da ima odnos sa mužem, ali ju je bolelo toliko da je mislila da će se onesvestiti.

- Osećala sam se užasno nakon toga. Mislila sam da sam jedan promašaj od žene jer nikad neću moći da zadovoljim svog muža. Zato sam zamolila majku da mi pomogne - otkrila je Tanja i ostavila sve gledaoce bez teksta.

foto: Printscreen

A kada su obe strane iznele argumente, sudija je, na Tanjin užas, odobrila razvod, dok su šokirani gledaoci mogli da nastave dalje sa prebacivanjem kanala.

(Espreso)