OBRAĆANJE ANE BRNABIĆ: "Borićemo se za našu zemlju i UVEK ćemo se boriti za naš narod"
Ana Brnabić, Foto: Printscreen/Instagram/AnaBrnabic

politika

OBRAĆANJE ANE BRNABIĆ: "Borićemo se za našu zemlju i UVEK ćemo se boriti za naš narod"

Sastala se Ana Brnabić sa Aleksandrom Vučićem

Objavljeno:

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić obratila se javnosti posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Za nama su dva užasno teška dana. Zahvaljujući politici Aljbina Kurtija, svi smo bili svedoci užasnog krvoprolića na Kosovu i Metohiji. Ja sam upravo završila sastanak sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem , na kojem smo razgovarali o merama koje treba da preduzmemo i šta dodatno možemo da uradimo za naš narod, pre svega na Kosovu i Metohiji", navodi premijerka i dodaje.

01:46

Ana Brnabić posle sastanka sa predsednikom Vučićem

- Ali ono što je posebno teško, u ovako užasnim trenucima, je to što nijedna tragedija ne može da nas ujedini. Monstruozna je laž koju je objavio tajkunski dnevni list Nova, na svojoj naslovnoj strani u sutrašnjem izdanju, da je Aleksandar Vučić svu krivicu za krvoproliće prebacio na Srbe na Kosovu i Metohiji. Ne postoji osoba u Srbiji koja nije jasno čula da je Aleksandar Vučić rekao da je jedini, jedini i isključivi krivac za krvoproliće na Kosovu i Metohiji, Aljbin Kurti i njegova politika. Ali za razliku od njih i političara koje podržavaju, koji su nemušto i bezumno, recimo, branili interese Republike Srbije, Aleksandar Vučić je u Unedinjenim nacijama, i juče ponovo u Beogradu, po ko zna koji put, ponovio da mi nikada, mi nikada nećemo priznati nezavisnost takozvane Republike Kosovo. I borićemo de protiv toga i borićemo se protiv laži. Borićemo se za našu zemlju i UVEK ćemo se boriti za naš narod. Živela Srbija! - navodi se u saopštenju predsednice Vade.

Bonus video:

01:09

KURTI VIDI DVA NAČINA KAKO DA NAPRAVI KOSOVO NEZAVISNIM Jezive tvrdnje Karana: Ne dozvoljavaju mu prvi, pa SUROVO sprovodi drugi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.