Zvali su ga Arkan Grozni: Ovo je poslednji intervju Željka Ražnatovića, a Ceca je pored njega! (VIDEO)
Foto: Printskrin / Youtube / Radovan Džeko

Neposredno pred smrt

Zvali su ga Arkan Grozni: Ovo je poslednji intervju Željka Ražnatovića, a Ceca je pored njega! (VIDEO)

Australijski novinar je pokušao da optuži Ražnatovića za brojna ubistva i druge zločine. Međutim, Arkan je većinu optužbi odbacio
Objavljeno: 14:11h

- Šta je sa strašnim zločinima nad civilima u Prijedoru i Banjaluci? - Kada sam ja došao tamo, nije bilo logora. Predstavljate kao da sam se borio protiv žena i dece, a ja kažem da to nije istina. Moje jedinice su se borile u prvim redovima protiv muslimanskih i hrvatskih snaga, licem u lice. Bilo je prekasno kada sam otišao tamo, nije bilo logora, nije bilo ničega.

Da li se osećate bezbednim u Srbiji? Da li strahujete da neko iz zapadnih službi može da vas uhapsi? Da specijalni snage NATO-a mogu da upadnu i da vas uhapse? - Nije me briga. Ni za specijalne snage, niti za običnu vojsku.

foto: Profimedia

Ne možete da napustite Srbiju? Čim kročite van zemlje, uhapsiće vas ili ubiti? - Mogu da idem gde hoću. Zavisi od mene. Imam 47 godina, i ne plašim se. Živim svaki dan kao lav. Ne plašim se smrti, ja sam heroj u ovoj zemlji. Volim svoju zemlju, a ljudi mene vole. Dosta metaka je prošlo pored mene. Ne plašim se smrti. Ja sam heroj u ovoj zemlji. Da li ste nevini ili krivi? - Nisam kriv nizašta. Ja sam srpski patriota. Volim svoj narod i on voli mene, i zato sam ja ratni zločinac.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.