Zvali su ga Arkan Grozni: Ovo je poslednji intervju Željka Ražnatovića, a Ceca je pored njega! (VIDEO)
Foto: Printskrin / Youtube / Radovan Džeko

Neposredno pred smrt

Zvali su ga Arkan Grozni: Ovo je poslednji intervju Željka Ražnatovića, a Ceca je pored njega! (VIDEO)

Australijski novinar je pokušao da optuži Ražnatovića za brojna ubistva i druge zločine. Međutim, Arkan je većinu optužbi odbacio
Objavljeno: 14:11h

Tokom bombardovanja 1999. godine novinar iz Australije Ričard Karlton napravio je poslednji intervju sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, koji je emitovan nedugo zatim. Ražnatović je ubijen pola godine nakon ovog razgovora, a do svoje smrti nije davao izjave medijima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Intervju je napravljen u jednom luksuznom beogradskom hotelu, a pored njega su bili prisutni i njegova tadašnja svastika Lidija Ocokoljić, supruga Ceca, i nekoliko telohranitelja.

Tokom razgovora, novinar je pokušao da optuži Ražnatovića za brojna ubistva i druge zločine. Međutim, Arkan je većinu optužbi odbacio, a za počinjena ubistva je tvrdio da ih je počinio u poštenoj borbi.

Pred samo emitovanje, novinarka ga je najavila kao ratnog zločinca i bivšeg pljačkaša banaka, koji je vođa paravojne formacije koja je direktno odgovorna za neke od najgorih ratnih zločina u Bosni i Hercegovini.

foto: Printskrin/Youtube/Radovan Džeko

- U mojoj vojsci je bilo zabranjeno koristiti nož. Poštena borba je kao lov. Mi nismo kasapini - izjavio je Ražnatović.

U Vukovaru kada ste hladnokrvno ubili pacijente u bolnici? - Ja sam vam već rekao da nisam bio tamo, to nije bila moja zona odgovornosti. Nemoguće je da me je neko tamo video. Moja odgovornost je bila do reke Vuke. Dalji prostor nije bila moja odgovornost. To nije Vukovar, već reka Vuka. To vi tvrdite, to Hrvati tvrde...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.