Zastrašujuće optužbe iznela u policiji: Nađ je hteo da me siluje varjačom pred sinom!
Foto: Zorana Jevtić

Septička jama bez dna

Zastrašujuće optužbe iznela u policiji: Nađ je hteo da me siluje varjačom pred sinom!

- Prve batine još pamtim, dobila sam ih na medenom mesecu. Bio je divan prema meni dok smo se zabavljali i sve sam mislila da će se promeniti. Međutim, sve je bilo gore - izjavila Jelena Nađ
Objavljeno: 07:35h
foto: Zorana Jevtić

- Nikada dok me je tukao nije bio pijan niti drogiran. Nekada nije ni znao zbog čega je to radio. Ja sam ga uprkos svemu tome volela i zbog toga sam mu rodila decu. Mislila sam da će ga to proći. U teškim trenucima sam se sećala kako je bio divan prema meni dok smo se zabavljali - dodaje Jelena, koja se seća da je od svoje 14 godine bila sa Nađom, da je gradskim prevozom dolazio kod nje i da joj nikada nije bilo bitno da li ima novac ili ne. Inače, Jelena je na saslušanju u policiji rekla i da je Albert samo tri puta platio alimentaciju, a da je odbio da da novac za operaciju očiju njihovog sina.

Udaranje, silovanje pred detetom, ali to nije najgore! Sinu je... Ispovest žene Alberta Nađa šokirala Srbiju!

Povodom ovih optužbi na televiziji se oglasio i Nađ tvrdeći da mu sve smešta žena jer su se rastali i zato što je on u srećnom braku.

On je tvrdio da je sumnjao da ga žena vara sa nekim igračem Partizana, te je zbog toga tražio da se utvrdi da li je on otac njihovog trećeg deteta.

- On je samo tražio način da izbegne alimentaciju. DNK-a analiza je pokazala da je ćerka njegova. Zaista me je svojom sumnjom dosta povredio - dodaje Jelena i tvrdi da se ni ona ni njena majka ne bave crnom magijom i da Nađ lupa gluposti kada tako nešto može javno da izjavi.

Albert Nađ biće saslušan u policiji u vezi sa optužbama bivše supruge.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.